4PCS Smolo Železnica Plesni, Železnica Epoksi Plesni,Silikonske Smole Kalupe za Izdelavo Rezine,Coasters, Doma Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€5.73

€7.25

-20 %

Oznake:

xiaomi kolo 10x2 5

[Visoke Kakovosti Cupcake Stojalo Smolo Plesni] Te silikonske kalupe za smolo, in so izdelani iz visoko kakovostnega silikona za zahtevnejše tehnike.

[Kreativno DIY Projekt]Te silikonske smole plesni so združljive z večino litje materialov kot so epoksi smole, UV smolo.Lahko dodate nekaj smole pigment, smole, barvila, da ustvarite prilagojene umetnostne obrti projektov v differnt načine.

[Pogosto Uporabljajo], zaradi Česar posebno mini cupcake stati sami, ki se lahko uporablja za poroke, party, party tea,diplomi slovesnosti,družinskih srečanjih, Božič, Zahvalni dan.Smole litje plesni se lahko uporablja tudi za izdelavo agate kosmiči,coasters,skledo preproge, sadje pladnji, čaj pladnji,dom dekoracija itd.Končni pladenj prav tako lahko okrasite svoje namizje, ki bo videti bolj lepa in urejeno.

[Enostaven Za Javnost] Nemoteno notranjost, zaradi česar je enostaven za javnost, potem ko je popolnoma pozdraviti in zmanjšuje potrebo za zmanjšanje nazaj in poljski.Ali jih lahko uporabite za sprostitev spray ali milo in voda, ki lahko pomagajo razširiti silikonsko plesni življenje.

[Skladiščenje in Oskrbo] Prosimo, shranite svoje smolo plesni pri sobni temperaturi mestu, bi se izognili iz neposredni sončni svetlobi.Čisto ti silikona, coasters plesni z milom vode; za končnih izdelkov, tam bo tudi grobih robov, ki jih bo treba brušen in poliran ko odstranite iz kalupa, vendar ne peska, dokler se ne litje je popolnoma utrjena.Opomba: najvišja temperatura jedra, lahko prenesejo je 220℃ (428℉).

velikost:12,5 x 12,5 cm

Material:silikagel

barva:bela

Vsebina Paketa:

4 x Železnica Plesni

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oblika Valovite
Slog Preprost Evropske
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
postavka št. Sadje Pladenj Plesni
Kategorija Izdelka Epoksi Plesni
Številka Modela Cupcake Stojalo Smolo Plesni
Material Silikagel
Vrsta Debelo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki