Bacaz Temni Cvetlični Vazi s Cvetjem Heem Ozadje Zidana za jedilnico Ozadje 3D Stene papirja Freske Decor Art Steno

Nov izdelek

Na zalogi

€5.05

€10.09

-49 %

Oznake:

zidana papirja, naravnost vaza plesni, cvet ozadje zidana, papir polje cvetja letnik, wallpap, prej umetnosti, 3d ozadje za hodniku, vaza okrasite dom, lepilo neon ozadje, stene papirjev doma dekor državi

(1) Ne pozabite, da pripomba nam podrobno steno velikost:širina andheight. (2)ne Bomo koli velikosti, zidana je prilagojena glede na velikost, prosim, postavite bi glejte naslednje metode izračuna: 1 količina=1 kvadratni meter, da količina=širina (m) *višina (m)( na primer:vaš zid, velikosti: 3,5 m višina*2.7 m širina=9.45 kvadratnih metrov, tako da boste morali kupiti 10 količine).

OEM JE OK!

(3) Če želite biti distributer v vaši državi, vas prosimo, da nam pošljete Matejadereani.si sporočilo.

(4) Če kupite 1 količina, bomo poslali vrstnem redu, velikost:50cmx110cm; če kupite manj kot 5 kvadratnih metrov(količina), pošiljamo samo iz nalog, ki jih na Kitajskem Post Registrirani Letalski Pošti, prosimo, preverite in potrdite.

Opozorilo: različne materiale bo drugačen učinek(videti).

(5) Koliko kosov boste prejeli po vaših Širina velikost:

(6) namestitev(bomo cut najbolje za vas, zato je zelo enostaven za namestitev):

Vrne: V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 3 dni od dneva prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.V primeru, da ste prejeli napačen element, Predmete, ki mora biti vrnjeno v originalni in unusedcondition & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi changeof um.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko je vsak korak, ki je bila sprejeta na ensurethat smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Stranka zadovoljivo: ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in customersatisfaction garancije.Ponudba Z Zaupanjem!Prosimo, Upoštevajte: vse uvozne dajatve, pristojbine, se kupca odgovornost.

Če vam je všeč izdelek , ki pa ga ne najdete jih v shranimo , prosim, ne skrbite .Ker imam veliko izdelkov arenot našteti na spletni strani še ni .

Dal ti bom moje najboljše storitve , smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne.

100% Dobra kakovost!Najnižja Cena.

Mi lahko pošljete katalog, tako da se lahko prodajo na vaši spletni strani, in mi pomagal, da pošlje predmete, ki jih želite vaše stranke neposredno.

1. Kupec: Hi , prodajalec , nisem prejel svoj paket, kaj se dogaja ?Zakaj ne morejo slediti številko za sledenje?Je neveljavna?Prodajalec: pozdravljeni, prijatelj, ki smo jih poslali po pošti , mogoče so, da naredite nekaj delovni proces.In nisem prenos informacij. 2. Kupec: Hi , prodajalec, Moj paket je bil zaljubljen v carine, ki niso za javnost, da me, ne more dobiti , Zdaj imam, da odprete spora.Prodajalec : Žal mi je , vse dodatne davčne na carinsko so kupca odgovornost .

Številka Modela 20210226001
Blagovna Znamka Bacaz
Funkcija nepremočljiva, Vlaga,-Dokazilo, Plesni-Dokazilo, Dim-Dokazilo, Ognjevarnosti, Anti-statični
Tekstilne Tapete Materiala yarn
Vzorec Cvetlični
Slog Letnik
Vrsta Tekstilne Tapete
Certificiranje CE
Površinska obdelava TISKANE
Obračunska Enota Usd/Roll
Uporaba Gospodinjstvo
Cena za na m2(količina)
Poreklo CN(Izvora)
Material KRŠKO
velikost any size we can do

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki