1/5pcs Kuhinja Milo Izdajanje Palm Ščetka za Enostavno Uporabo Scruber Pranje Čisto Orodje Držalo za Milo Razpršilnik Krtačo Kuhinji Čiščenje Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€0.61

€0.87

-29 %

Oznake:

pranje strešnik, ščetka za čiščenje električnih, ram pladenj, hurracan spin scruber, ročno milo, konco pomivalni krtačo, vrečko za pranje, električne ščetke za piling, čopič za ličenje, kuhinja orodje

[xlmodel]-[izdelki]-[55715]

[xlmodel]-[po meri]-[55719]

Ste že kdaj doživeli smrdljiv redno goba?

Tam je tako priročno in brez težav čiščenje ščetko, Mudi in poskusite ga!

Glavne Značilnosti

TEŽKE GOBICE IZ NERJAVNEGA JEKLA SCOURER

Naše scruber so rjo odporno, grmišča, stran trdovratnih madežev, mast in umazanijo, ki built-up več krat.Enostavno čiščenje kuhinjski aparati, posoda, lonci/ponve, Veliko za avtomobil, stanovanjska oprema, komercialna uporaba in več.V čistilniki so res nežen na vaših rokah, to ne bo razbijejo ali praska svojo kožo.Enostaven za čiščenje in zgrajena, da traja dolgo časa in pomivalnem stroju.

100% PREMIUM KAKOVOSTI, NE PLESNI VONJ, ANTI-BAKTERIJSKO

Naše čistilniki so namenjeni za izboljšanje tradicionalnih gobice v vsak možen način.Za bolj čisto in zdravo, ti čistilniki so brez vonja, varen in odporen na bakterije.

-OPRASKAJO PREMIUM NANO VLAKNA, MATERIAL SCRUBER

Ste že kdaj doživeli smrdljiv redno goba?

Nove HIŠNE Milo Izdajanje Palm Krtačo.Brez praske in varno za litega železa, ki niso stick ponev in lonci, stekleni izdelki, plastični Tupperware, in še veliko več.

VGRAJEN TEKOČINE REZERVOAR

Za čiščenje potrebujete le, da s pritiskom na vrh mehko lepilo za odvajanje tekočine.Pritisnite tekočine-čistilna tekočina, ki ne zapravlja, očisti gladko, in je ekonomičen.

PREDNOSTI

Priročno tekoče odvajanje, močno dekontaminacijo, št lepljive roke, brez poškodbe kože.Ni potrebe, da se pranje, prihranite čas in trud brez ranjavanje roke, in močno dekontaminacijo.

Specifikacije

Velikost izdelka : 10*9 cm

Vsebina Paketa

Multifunkcijski Pritiskom Čiščenje Krtačo 1

Opomba

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[55716]

Slog Strani
Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba KUHINJA
Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki