Smešno Kukanja Anime Kakashi Jiraiya Anime Avto Nalepke Nalepke Dekor Nepremočljiva PVC Motocikel Off-road Laptop Vejo KK Vinil Kritje

Nov izdelek

Na zalogi

€1.51

€4.20

-64 %

Oznake:

naruto, 4x4, licorne nalepke za avto, kia sorento zadnji odbijač zaščitnik, anime decal, moški pakistan, 4x4 off road nalepka, avto prilagoditev opreme, mitsuki naruto, deidar akatsuki nalepke

To je visoke kakovosti, vinilne nalepke, ki se lahko uporabljajo za avto windows ali katero koli gladko in čisto površino.Nalepka je brez ozadja.Narejen je iz visoko kakovostnih vinilnih in ne zbledi, lupine ali tresk, ko se uporabljajo na prostem do 5 let.

Sliki:

1. Vaši izdelki bodo objavljeni v roku petih delovnih dni po prejemu plačila. (Vas bomo obvestili preko e-pošte, če zamudo, nastalo zaradi počitnice dogodkov.)

2. Prosimo, da izpolnite vaše celotno dostave, naslov, telefonsko številko, še posebej ruski kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3. Prosimo, upoštevajte, ne bomo odgovorni za carinskih dajatev, je morda carinskih dajatev zaradi nekaterih countrys carinske politike.Ko se je to zgodilo, prosim carinjenje sami.

Ime Modela Avto Nalepke nalepke
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Značilnosti 3D
Vroči Izdelek Da,
Kategorija PVC
Poreklo CN(Izvora)
nepremočljiva Da,
Design Risanka
Funkcija 1 Avto styling / Avto nalepke
Vrsta Materiala KK, Drugo
Element Širina 10cm
Postavka Premer 0.02cm, 10cm
Primerni Za avto, Izposoja, prenosni računalnik, Skateboard, Prtljaga, Stene itd.
Število nalepk 1 kos
Postavka Vrsta Nalepke
Postavka Dolžina 10cm
Model OEM
Postavka Višina 0cm, 0.01cm
Vrsta Lepilo Nalepke
Kakovost Top Visoke
Nalepke Umestitev Celo Telo
Embalaža Ni Pakirano,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki