6pcs Krog Tkane Placemats Nepremočljiva Jedilno Mizo Mat Non-Slip Napkin Disk Skledo Blazine Pijačo Skodelico Coasters Okras Kuhinje

Nov izdelek

Na zalogi

€12.14

€17.60

-31 %

Oznake:

dnevna soba okrogla miza, železnica pokal, bambusa mat, stol za jedilnico, zlato nitko stojalo, moda tabela, kawaii mouse pad, buda pohištvo, borov les tabela, kavni kotiček

(1)【Velikost in Paket】Paket, vključno 6 kosov krog tablemats, in vsak placemat je 38 cm (15") premer, primeren za vsakodnevno uporabo.

(2)【Visoko Kakovost Materiala】Te vrste placemats so narejeni iz visoko kakovostnih in okolju prijaznih PVC, ki je odporno na toploto, non-zdrsa, antifouling, antibiosis, mehko in udobno, zelo vredno kupiti.

(3)【Več Namen】kakovost materiala zaščito mize in stekla, keramike iz škodo, dobre absorpcije vode naredi vaš večerjo bolj priročno.Ročno obrti, se lahko uporabljajo kot neke vrste okras za jedilno mizo, in naredi svojo družino bolj zadovoljni z našimi placemats.

(4)【Stilsko Dekoracijo】romantični Franciji krog tablemats se lahko uporablja tako v zaprtih prostorih in na prostem.In ne le za vsakodnevno uporabo, kot tudi za družinsko večerjo, poročno zabavo, rojstni dan, in vse vrste počitnic in priložnosti.Okrasite mizo, dodajte vesel vzdušje.

(5)【Enostavno čiščenje】Enostavno čiščenje, samo obrišite s čisto gobo ali krpo.Naravno sušenje je priporočljivo.Več ciklov običaji so podprte.

Material: PVC, polivinilklorid

Teža: 392.0 g

Velikost: približno 38 cm

Barva: črno srebrna žica

Placemat*6

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela HG26308A1
Oblika Krog
Slog Sredozemsko Morje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki