Znaki Klasični Vojni Konj Rimski Poveljnik Srednjeveški Vitezi Skupine Številke stavbe, bloki, opeke Grad igrače Za Fante darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.59

€1.18

-50 %

Oznake:

moc, blok zgraditi, za konja, lego star vojne, lego clone wars ure, david hasselhoff majica, med nami lego set, blok, brickheadz lego, lutka konj

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Za vaše obvestilo:

Bloki, prodamo so BREZ ORIGINALNE EMBALAŽE!Z operativnim priročnikom in pakirano varno v Mehurček Vrečko, da se prepreči škoda!

je približno 4.5 cm v velikosti

Upam, da boste imeli dober čas z njim.

O Ruskih:

V skladu z rusko carinskih predpisov, osebno poslovanje carinjenje mora posredovati osebne podatke, kot so davčne številke.

O Braziliji:

Od izdaje novih Brazilski carinske politike se je v avgustu leta 2018, lokalne Correios ne Brasil carinske se je začel izvajati nov carinskih postopkov, in njegove lokalne prakse, ki so bile spremenjene od delno obdelavo pošte pristojbine za celotno zbirko, kot je opisano spodaj:

1.Za nizko vrednostjo, pošiljk, - manj kot 50 usd za e-pošto, 15 BR obračuna provizijo na vozovnico (15 Brazilski Reals za 4 USD), poštar stroške tega denarja do prejemnikov ko jih dostavo.

2.Za visoko vrednostjo, pošiljk, - za pošiljke nad 50 usd, Brazilski Post Office bo posebej poročalo, prejemnik zaračuna OKVIRA 15 (o 3.50 usd) carinjenje taksa, kot tudi plačila ustreznih DDV in uvoz davka.

Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Vrsta Združljiv z lego številke
Številka Modela 20301
Črtna koda No
Priporočamo, Starost 7-12y, 12+y, 18+
Opozorilo Ne dajajte v usta
Plastika Tip ABS
3C Certifikat
Material Plastični
Certificiranje 3C

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki