Oranžni Kvadrat Stekla Spray Steklenico Kozmetični Lesa Zrn Bambusa Črpalka Skp Cvet Vode Hydrolat Embalaža Containe 15ml 25ml 35ml

Nov izdelek

Na zalogi

€0.45

Oznake:

prazno bottl, mini spray steklenico 10 ml, kozmetični pakirnih strojev, flint in jekla, bambus zobna ščetka, lubric, dizel črpalka, 80 ml steklenička, bambus steklenico otrok, 60ml steklenico kapalko

modname=ckeditor Material: Steklo

Podrobnejši Velikost:

Steklenice so 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Obvestilo:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

2. Prosimo, dovolite 1-5 mm razlik, ki so posledica ročno merjenje

Zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine, lahko nudimo prilagodite storitev, kot so svila Tiskanja logotipa ali bi etiketo, nalepko in barvo polje, prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete.

Smo specilaized v celoti prodajo in popravila vseh vrst kozmetičnih pakiranje, če potrebujete drugih izdelkov, ki ne najdete v naši trgovini, prosimo, pošljite nam fotografijo, bomo veseli, da sourse za vas in ponujajo najboljšo ceno z najboljšo quanlity.

1. Kako postaviti red?

Lahko neposredno kraj, da, cena na alibaba pravilna, kot tudi ladijskega stroškov za mala naročila.Ali nam lahko pošljete naslov za dostavo in telefonsko številko, vam bomo osnutek bi povezavo. (za nekatere države, shipping stroški so lahko drage, prosimo, obrnite na nas, mi pa bomo preverili, da je najboljši način za pošiljanje)

2. Kako dolgo lahko pošljete paket?in kdaj lahko dobim?

Smo to postavko instock, lahko pošljete v 2~5 delovnih dni, če je na zalogi, kontaktirali vas bomo v prvi čas.Pošlji prek express (DHL, UPS, FEDEX, TNT Aremax ) traja okoli 6~10 dni, po morju, ki traja 30~35 dni.Če potrebujete zelo nujno, prosimo, obrnite na nas, bomo ponudbi, ki jo ladjar stroškov, separatly.

3. Lahko dobim vzorec, da poskusite?

Ja, mi smo zelo veseli, da zagotavljajo vzorec za testiranje, običajno lahko nudimo 2~5 brezplačnih vzorcev, vendar mora stranka plačati stroške pomorskega prometa.

4. Sem lahko prilagodite izdelek?kaj je MOQ?

A. lahko storimo screem print logo, št MOQ je treba, cena je odvisna od orde količino.

B. Mi lahko naredite nalepke, papir, nalepke ali jasno PVC nalepka, ni MQO je treba.

C. Mi lahko prilagodite barve izdelkov ali spremenite palico, čopič,..., MOQ je 10000 kos.

Če želite prilagoditi logotip, prosimo, da nam jasno sliko vašega logotipa, če imate ai formatu ali drugih vektor fomat, da je najboljši.

velikost 60ml
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Povratne Steklenice
Številka Modela GD002-30
Število Kosov Ena Enota

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki