16PCS 3.2 v 200Ah LiFePO4 Baterije za ponovno Polnjenje prizmatični 24V 48V 200AH Litij-železo Fosfat Paketi Sončne Baterije 150Ah 180Ah

Nov izdelek

Na zalogi

€967.02

€1 487.72

-34 %

Oznake:

baze lifepo4 280ah, klic celic, LiFePO4, max6675, 3 2v lifepo4 baterije, lipo4 24v 100ah, lifepo4 baterije pack, 1 liter, lifepo4 baterije, baterija 48v 200a

TPO NOVI Razred A 3.2V200AH vrsta Izdelka Specifikacija

Nazivna Zmogljivost:200Ah

Pravi zmogljivost: približno 150Ah/180Ah( zmogljivost ta celica je 150Ah-200Ah,200Ah je trenutno ni na zalogi)

Nazivna Napetost:3.2 V

Impedanca:≤0.3 mΩ

Teža:5,6 kg

Dimenzija:72*183*280mm

Standard Trenutnih Dajatev:100A(ZA 0,5 C)

Odvajanje tekočega:1C-3C

Max.polnjenje napetost:3.65 V

Odvajanje cut-off napetost:2.5 V

Polnjenje metoda:CC/CV

Polnjenje delovna temp:0ºC~50 ° C

Odvajanje delovna temp:-20 ° C~55ºC

Cikel življenja:>3000 ciklov

Package Vzorec

Aplikacije baterije, Ta modul je primeren za številne nove energije vozila: čisti električni avtomobil, čisti električni turistični avto,čisti električni viličar avto, čisti električni posebna vozila.

One-stop baterije rešitev

One-stop rešitev, Litij / LiFePo4 baterija, sprejeti po meri, OEM sevices, vam Bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne ali manj.Vsakdo, ki je odprt spor brez obrnite na nas , brez garancije!dodaj seznam blokiranih pošiljateljev .Ne glede na to, kakšne težave je , smo lahko slove njih.Kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas !

O Cenah

Spoštovani Kupci,če želiš, da se naše dolge, poslovni partner,lahko delili vaš e-poštni polje,whatapps,skype ,facebook, itd.

Nasveti

1. smo ponavadi pošlje baterija za mednarodno gospodarsko express, UPS ,FedEx, toda zdaj baterije pripadajo nekaj nevarnega blaga v nekaterih državah , zato smo njihovo pošiljanje po posebno linijo. 2. To traja 8-15 dni, ki jih express pošlji na destinacijo ( ne, vključno s Časom ) ,če želite poslati s posebno linijo lahko traja več kot 25 dni. 3. Baterija blago, ki pripadajo občutljivih postavk , smo proizvajati najboljše baterijo , tako dobrodošli stranke pridejo do našega skladišča.

O Carine in davkov Pomembna opomba: naši izdelki ne vsebujejo lokalni davek na porabo!!!

Države članice EU,carine in po meri carinjenje stroški so vključeni.Združeno KRALJESTVO,Japonska,Kanada,Združene države amerike,ruske Federacije, Tajska,Singapur,Vietnam,Tajska,Malezija, Filipini.Carine in po meri carinjenje stroški so vključeni.V drugih državah dos ne vključujejo Carine in davkov.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas online.

Pred pričetkom naročila

Prosimo, pozorno preberite vse description pred sprejetjem naročil, baterija je primerna za DIY ljubitelje z izkušnjami, ljudi, ki niso seznanjeni z elektronskimi, prosimo, obiščite našo trgovino kupiti končnega izdelka.Tisti kupci, ki kupujejo to baterijo, morate strinjati, da ste seznanjeni z varno uporabo litijevih baterij znanja.

Opomnik

DIY baterije morajo dobiti celice uravnotežen (enako napetost ) pred skupščino.Kasneje, če se tam dogaja, ne vem, kako naj sestavi ali neuravnoteženo zbor ni sprejel nadomestilo.prosim, da pred sprejetjem naročil, kraj, da pomeni, da ste se dogovorili.zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje!

DIY sestavljeni baterije opomba

Delavci bodo zazna napetost/odpornost/videz in drugih vprašanj, se pred vsako pošiljko, smo lahko le zagotovilo, da je eno baterijo je dobro, ko prihoda lahko preizkusite celic v roku 2-3 dni, potem to pomeni, da baterij nimajo težav, ne zagotavlja vrnitev niti ne povrne.Če ste našli na težave se lahko obrnete na nas za vračilo.Baterijo je mogoče samo nerabljene (elektrod, nedotaknjene, brez varjenja, brez obrabe, videz dobro), da zagotovi vrnitev.Morebitne vrnitve vedenje kupci morali biti odgovorni za ladijski promet pristojbina.

Te razmere ne zagotavljajo vrnitev niti ne povrne

1: po zboru ali skupščini proces, ki se zgodi vsako težavo, kot je varstvo odbor priključen na napačna žice spali privede do poškoduje baterijo, polnilnik neuspeh, skupščina napake ali neuravnoteženo montažo, itd. 2: Za povzročeno škodo , kot so baterije izboklina/ varjene, baterija brez zaščite BMS, ki jih povzročajo polnjenje.Nasvet: Ti izdelki so baterije, samo, brez zaščite krovu, boste morali kupiti eno tekmo!Lahko preverite našo trgovino in iskanje BMS.Kurir in logistiko, poleg tega, ker je baterija je prepovedano izdelek, veliko kurirske in logistike ne moremo poslati, prihod bo dejansko počasneje, zato prosim, počakajte potrpežljivo po naročilo.Ne more nam slabo povratne informacije, zaradi kurirska podjetja ali zaradi kurirska služba, počasno ali drugih dejavnikov.odprite spora bo nesprejemljivo.Žal mi je za morebitne nevšečnosti.

Vrsta LiFePO4
Nazivna Zmogljivost 180AH
Največ Impulz Praznjenje Current1 400A(Najdaljše trajanje
Certificiranje CE
velikost 183*72*280mm
Številka Modela A32180
Teža 5.6 ± 0.10kg
Blagovna Znamka ZUIDID
Neprekinjeno odvajanje tekočega 200A (1c)
Nastavite Vrsto Samo Baterije
Največ Impulz Praznjenje Current2 600A(lahko traja 10s)
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki