Telefon Avto Nosilec Za Armaturno Ploščo, Telefon, Tablični Računalnik Držalo Za V Avto Za 3-9.7 Palčni Mobilni Telefon Za 5-7 Palčni Avto Nosilec Za Telefon

Nov izdelek

Na zalogi

€8.58

€10.09

-14 %

Oznake:

vw tablični računalnik avtomobila mount, Avto Nosilec, avto nosilec mobil, gravity avto nosilec za telefon, magnetni, povoj nosilec za telefon, avto nosilec za tablične, qi brezžični polnilnik vezje, palčni tablični računalnik, magnetni sesalni telefon gori, kava avto nosilec

Mobilni Telefon, Držalo za Avto armaturne plošče - Avto Anti-Slip GPS Gori Zibelka Dock Montaža v Gramofonska Tovornjak

【3.0-9.7 Palčni】Deluje skoraj vse 3.0-9.7 Palčni GPS in mobilnih telefonov, telefon, telefoni lahko postavi vodoravno in navpično.

【Kota Prilagoditev】75°-105° kota prilagoditev,jih lahko vstavite v mobilni telefon, avto imetnik v najboljši položaj za tvoj pogled,in za vas, da bi našli brez svetlobe odraža in jasen pogled zaslona.

【Modno Oblikovanje】 imetnik lahko odprta ali zaprta,ko ni v uporabi, črte na površini je popolnoma združi z avtomobilom notranje zadeve.

【Izmenljive】konkavno silikonski znanja je mogoče oprati in ponovno uporabiti,anti-slip in trdno.

【Varno in Stabilno】zgornji in spodnji koncih vpenjanje telefon so mehki teksturirane gume predpražniki,in ne bo pritisnite tipki za glasnost.

Vgradnjo:

- 3-9.7 Palčni Mobilni Telefon (postavi vodoravno ali navpično je OK !)

- 5-7 Palčni GPS (Wid: ≤150 mm / Debelina: 5.6-22mm)

- Za IPAD mini ≤9.7 Palčni (Wid: ≤170 mm)

Specifikacije:

- Pogoj: 100% Nova

- Material: ABS + Silikona

- Barva: Črna

Funkcija:

- Velika silikagel znanja, plus krog lepilni silikonski film lahko mogoče oprati in ponovno uporabiti.Konkavno silikonski znanja je anti-slip in trdno držite.Pranje osnovo, z vodo, če jo želite premakniti v drug avto, in nato intall je upoštevajte postopek namestitve

- Naklon zasnovan lupini zajema preprečevanje napravo se ogreva s sončno svetlobo in zaslon lahko videl, jasno, ne odsevajo svetlobe, da naprave za obdelavo hitrost, enostavnost navigacije

- Triple okrepitev na armaturni plošči, lahek dotik odklenjen ali sprostitev naprave, ne prinašajo vizualno slepe pege in zagotoviti varno Vožnjo.

- Odlično vožnjo prikaži zaradi svoje mobilnosti, jih lahko vstavite v mobilni telefon, avto imetnik v najboljši položaj za vaš pogled.Dve različni angeli zagotoviti več možnosti za vas, da bi našli brez svetlobe odraža in jasen pogled zaslona

Paket Je Vključeno:

1x Nosilec za Telefon

Opomba:

1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete.

2.Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja. (1 palca=2.54 cm)

3.Navodila za namestitev ni vključen.Strokovna Vgradnja Je Zelo Priporočljivo!

4.Barva dejanske elemente lahko nekoliko razlikujejo od seznam slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje.

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Blagovna Znamka AUTSOME
Poreklo CN(Izvora)
Material ABS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki