Stenske Škatla za Shranjevanje Daljinski upravljalnik za Shranjevanje Organizator Primeru Za klimatska Naprava TV Mobilni Telefon Priključite Držalo, Stojalo Stojalo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.58

€1.48

-60 %

Oznake:

polje orgle, škatla za shranjevanje energije steno, daljinski upravljalnik za gt mediji, polje storag kuhinja, španija zalogi, telefon zapora, ika shranjevanje, eu skladišče, evropa skladišče dostava, zeleni daljinski upravljalnik wall mount

Stenske Škatla za Shranjevanje Daljinski upravljalnik za Shranjevanje Organizator Primeru Za klimatska Naprava TV Mobilni Telefon Priključite Držalo, Stojalo Stojalo

Opis:

*Multi funkcionalne shranjevanje: se lahko uporablja za shranjevanje različnih dnevne potrebe, kot so mobilni telefon, glavnik, kuhinja in kopalnica, oprema, itd.

*Moden videz: nevtralno bela in subtilna krivulje obliki moderno obliko za shranjevanje stojalo.Slog dopolnjuje vse dekoracijo ali temo.

*Enostavna montaža: brez orodja, brez vrtanja.Okrepljeno ce lepilni trak, ki je na voljo.Samo prilepite ce trak in extrude mehurčki z roko.Odstranite steklo, ploščice, kovinske in trdno pobarvane površine brez puščanja sledi.To ni priporočljivo za grobo, teksturo ali enostavno luščen, stene in druge površine.

*Visi na steni, da se lahko enostavno dotaknil, kavč, ne bo zasedel namizje območju, enostavno in učinkovito preprečevanje daljinski upravljalnik iz včasih manjka.

*Ki jih lahko shranite mobilnih telefonov z polnjenje luknje na dnu.Oblikovane so tako, da je bolj priročno.Lahko držijo stene nameščena škatla za shranjevanje na mizo, spalnica steno, posteljne omara in postelja.

Specifikacije:

Ime izdelka: Razno shranjevanje v košarico

Znamka: MIMU

Material: ABS

Delež novih plastičnih materialov: 100%

Produktne lastnosti: visi zid

Funkcija: Organiziranje

Shranjevanje scene: dnevna soba, spalnica, študija, vrt, jedilnica, kuhinja, kopalnica, miza, wc, balkon, pralnica, prostor za skladiščenje, itd.

Področje uporabe: kozmetiki, medicini, manjše izdelke, slušalke kabli, žice

Paket Je Vključeno:

1*škatla za shranjevanje

Opombe:

1-2 cm, napaka, lahko obstajajo zaradi ročnega meritve, vljudno prosim razumeti.Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona.

Ponujamo vam najboljše izdelke in storitve.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, sporočite nam, in bomo rešili problem ASAP.Najlepša hvala.

Zmogljivosti 3-4 kos Ferrero
Obremenitev Drugo
Oblika Kvadratni
Teža 55g
Slog Evropa
Poreklo CN(Izvora)
Material PU, ABS
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Ime Škatla za shranjevanje
Podpora Dropshipping/Trgovina
Blagovna Znamka Aihogard
Uporaba Daljinski Upravljalnik
vključujejo 1*škatla za Shranjevanje
Tehnika Drugo
Številka Modela Škatla za shranjevanje
Predalčni Količina 1
Izdelek Urad Organizator
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki