MxGXfam 14 K Svetlo Zlato Barvo Obesek in Uhane Nastavite Ženske Votlih iz Načrta za Božično Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€3.78

€4.20

-10 %

Oznake:

matica uhani 14 zlato, zlato nakit za baby boy, po meri necklac, uhani zlata 14 k, 14 k zlata, zlata plošča set, afriške obesek, necklac srebrna, 14 k zlati nakit, 925 srebro trdna

14K Zlato Prevlečeno Material:varstvo Okolja bakra, Svinca in brez Niklja--ne daj, Kože, Alergije) Uhan Velikost:37*24 mm Obesek Velikost:35*24*10 mm Verige Velikost:4 . 5 cm Teža je približno 10 g/niz.

NE BI MIN.Kot vašega naročila pod $18 , boste lahko uživali Brezplačna Dostava za Kitajsko post air mail .da bi dosegli $18 , boste lahko uživali Brezplačna Dostava za hong kong/Singapur post air mail .Če je vaš skupni znesek reach $180 , lahko uživajo brezplačna dostava za DHL/EMS.

Bomo poslali našo vaše blago v roku 3 delovnih dni, kot Matejadereani.si sistem prepozna vaše plačilo.Mi pošljete svoje blago za brezplačno dostavo po Hongkong post air mail, tako dolgo, kot vaše naročilo, znesek, ki je dosegel $18. Mi pošljete svoje blago za brezplačno dostavo po DHL/EMS tako dolgo, kot vaše naročilo, znesek, ki je dosegel $180. Če se počutite nujno, da bi dobili proizvode.Potreba za ladje, ki jih DHL.UPS.FEDEX.TNT ali drugi način.Lahko nas kontaktirate, preden je ladja.Ker express dajatev je višina kot bi mi lahko, pa morda potrebuje vas, da delite deli.In je odvisna od lokacije in blaga teža

Čas dostave:

Dostava Način(free)

Čas Dostave

Zneska Naročila

Hongkong Post

10-25 delovnih dni

EMS

8-12 delovnih dni

>=$180

DHL/ UPS/ Fedex/ TNT

4 do 8 delovnih dni

>=$180

Verjemite nam.Želimo vzpostaviti dolgoročne prijateljske poslovne odnose z vami, tako da vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, prosim, pustite nam vašo velikodušno povratne informacije Prosim.Kontaktirajte nas, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Morda so nekatere nesporazume, ki bi lahko rešili.Hvala.

Če obstaja nekaj poškodb med prevozom ali kakovosti.pls, nas kontaktirajte v roku 3 dni, - pošto s fotografijo izdelkov.Bomo odgovor pogovorite se z vami, nadomestil ali izmenjav.

Nastavite Težo 4.5 g
Slog TRENDY
Številka Modela BS-0099
Kovine Tipa Bakrene Zlitine, Pozlačeni
Postavka Vrsta Nakit Sklopov
Obliko\vzorec Krog
Površinska obdelava 14K Zlato Oklopljen
Kraj Izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Blagovna Znamka MxGxFam
Spol Ženske
Obesek Velikost 35*24*10 mm
Fine ali Moda Moda
Vključena Dodatna Postavka Opis Ogrlico, obesek, Uhan
Varstvo okolja Materiala Vodi & Brez Niklja
Priložnosti stranka
Barva Kamna Noben
Nakit Določa Vrsto Ogrlica/Uhani
Uhan Velikost 37*24 mm
Material Kovine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki