2021 Nova Notranjost Očal Primeru za Tesla Model 3 in Model Y Očala Polje Držalo na Nosilcu Nazaj Konzole Navigacijski Zaslon

Nov izdelek

Na zalogi

€11.99

€22.62

-46 %

Oznake:

2021 tesla model 3, tesla telefon dodatki, prazno pc primeru iger na srečo, vložek škatle za shranjevanje, Modela Avtomobila, tesla, tuljavo tesla, fnaf springtrap, prameni, tapis tesla model 3 2021

2021 Nova Notranjost Očal Primeru za Tesla Model 3 in Model Y Očala Polje Držalo na Nosilcu Nazaj Konzole Navigacijski Zaslon za Model 3 Model Y

Značilnosti:

Koristno Sunglass, Nosilec Za Avto: Brez tega očala imetnik, konzole se zdi, da je prazna, gonilnikov morda mesto kozarcev na center skodelico imetnika ali armrest organizator.Z očali organizator, bi bilo popolno izrabo prostora konzole ploščo in bi lahko dosegel z roko.

Visoka Kakovost Materialov: sončna Očala nosilec je izdelan iz nadgrajeno ABS+PC materialov, ki vodi do čvrsta, trpežna in anti-crack.Poleg tega je plast debel mah znotraj očala imetnik, ki omogoča, da se prepreči sončna očala od praskanja, Medtem, nazaj in noge oklepajih so pritrjena z žamet.

Napredno Montaža: držalo za Očala je lahko popolnoma zaprt, ki pomaga sončna očala z anti-prah tudi preprečuje odpad in trpljenje broken.By nasprotju s tradicionalnimi očala imetnik, to je lahko, da več dolgotrajno uporabo in okolju prijazen.

Enostaven za Namestitev: To se lahko namesti in odstrani hitro, brez napora in škodo konzole.Poleg tega bi bilo priročno za shranjevanje in odstranite očala, saj ga namestite.

Barvo enako kot original: Očala imetnik bi pa do velike videz in vizualni učinek.Ni barva razlika med očala imetnik in zunanji okvir zaslon na dotik.

Vgradnjo:

Združljiv Vozila: Za Tesla Model 3 in Model Y

Velikost sončna Očala Primera: 7.5" Dolžina in 2,8" Širina

Velikost holdable Očala: To lahko store stekla z dolžino manj kot 7.09", širine manj kot 2.36" in višina je manj, kot je znašala 1,57"

Vrsta Materiala ABS
Funkcija Y Očala Polje Držalo na Nosilcu Nazaj
Značilnosti Očala Primeru za Tesla Model 3 in Model Y
Vrsta Armrest Škatla Za Shranjevanje
Poreklo CN(Izvora)
Apllied za Za Model 3 Model Y
Slog sunglass, nosilec za avto

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki