Nov/Org LCD ploščo Kritje za DELL Latitude E6440 Prenosnik Serije Sprednje Plošče Shell B Pokrov 2RPCD 02RPCD

Nov izdelek

Na zalogi

€21.95

€24.39

-10 %

Oznake:

dell latitud, dell e5430, sklop hladilnega telesa to220, dell e6440, g102, rtl8153, dell inspiron prenosnik kože, a1297 motherboard, e6540, dell trdega diska priključek

Pregled izdelka: Za Latitude E6440

Pogoj:NOVA

P/N: 02RPCD

Barva: Črna

Testirali pred odpremo in 100% deluje.

1.Prosim, primerjajte svoj pokrov / ploščo s fotografijami,saj so morda drugačen izgled, vijak poravnav in pin priključek.

2.Prosimo, poskrbite, da P/N ali FRU Št.je povsem enako kot deli v vaš prenosnik.NE bi delov, ki temeljijo samo na Prenosni model Št.Lahko obstajajo različne dele za isti del iste prenosni računalnik model in morda ne bodo združljivi med seboj.Prosimo, preverite slike o našem seznamu natančno, kaj smo predstavili se bo točno tisto, kar ste dobili.

3. Naša cena (tovorni) ne vključuje nobenih tarif ali drugih davkov; če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na lokalne navade preden se odločite za nakup blaga

1.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

2.Če je rahle praske na original nov izdelek, se lahko nanašajo na promet in skladiščenje obdobju.Ne vpliva na kakovost izdelka in normalno uporabo!

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka knotolus
Material ABS
Vzorec Tipa Trdna
Slog Laptop Primerih,, Podjetje
Paket No
Vrsta Prenosni Računalnik Namestite Pokrov
Zapiranje Tip Ne zadrgo
Številka Modela Latitude E6440
Uporablja Modele Latitude E6440
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki