13 Lukenj Rastlin Visi Rastejo Vrečke Jagode Zelenjavni Vrt Rastlin Rastlina Posodo Torbica Lonci Terase Balkoni Sadje Raste Vrečko

Nov izdelek

Na zalogi

€4.12

€6.87

-40 %

Oznake:

notranji vrt zelišč, obrat jagod, verticle vrt lonci, obrat pot, rastlin, loncev, ta raste vrečko, avto planter, zeliščni vrt, za obrat pot, paradižnik raste navpično

Opis:

Tip: Rastlina Raste Vrečko

Količina: 1pcs

Material: Počutil Krpo

Velikost: 20*30 cm/7.87*11.81 palčni

Barva: Zelena, Rdeča, Črna

Paket Vključuje: 1* Rastlina Raste Vrečko

Značilnosti:

1. Rastlina raste torba prihaja z vizualizacijo žepi, s katerimi boste ne samo, da lahko preverite, ali je vaša rastlina je zrel, ampak tudi lahko enostavno pridelek rastlin skozi žep.

2. Dihanje tkanine z dvojno plast design.Korenine rastlin lahko prosto podaljša brez prenehanja, da ovira rast, odcedimo odvečno vodo, pospešujejo rast rastlin in povečanje rastlinski pridelek.

3. Izdelkov z uporabo okolju prijaznih materialov.To je mogoče zložiti ,stroj in se uporablja kot skladiščenje vrečka za shranjevanje umazanega perila, komplet orodja, ect.

4. Podjetje ročaj omogoča, da se premaknete je enostavno.sajenje vrečke so kot nalašč za terase, majhni vrtovi, balkoni, sonce sobe in vseh zaprtih prostorih/na prostem prostor.Lahko se uporablja za jagode, čebula, taro, redkev, korenje in druga zelenjava.

Poreklo CN(Izvora)
Material počutil krpo
Številka Modela D7300
Nastavite Vrsto No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki