15 MM Široko 18K pozlačeni Usposabljanje Psa Ovratnice P Verige Prilagoditev Pet Nerjaveče Jeklo, Kovinski Ogrlica Za Srednje Velike Pse

Nov izdelek

Na zalogi

€22.08

€31.11

-29 %

Oznake:

hlbb pes ovratnik, neko pes ovratnik, lebra pes ovratnik, privezal psa ovratnik, kovinsko verigo, psa ovratnice, rose zlata pasje ovratnice, stranka pes ovratnik, pes srebrno verigo ovratnice, wow pes ovratnik, po meri pes verige ovratnice

Opis:

Ime Izdelka: Pes Ovratnik

Material:Najvišje Kakovosti Iz Nerjavečega Jekla

Wideth: 15 MM

Length:10inch(25cm)/12inch(30cm)/14inch(35cm)/16inch(40cm)/18inch(45cm)/20inch(50cm)22inch(55cm)/24inch(60cm)/26inch(65cm)/28inch(70cm)

Pakiranje: 1pcs/veliko z vrečko.

Funkcija:

Zakaj izbrati Nerjavno Jeklo Nakit?

Visoko kakovostnega nerjavečega jekla ima visoko odpornost na rjo, korozijo in izgubi sijaja,ne oksidacijo in biti sposoben prestati veliko obrabo in trganje,zahteva minimalno vzdrževanje.In to je neverjetno prešitih Taki prednosti, da je bolj priljubljen pripomoček.

Sledite mi, da bi našli več stila Pasje Verige Ovratnik za Srednje Večje Pse, Vile Usposabljanje Hoja Zaduši Ovratnik Kubanski Povezavo Veriga Močna Težkih Žvečiti Dokazilo, iz Nerjavečega Jekla, Kovinske Verige Povodec za Rottweiler Ameriški Pitbull Tiran nemški Ovčar Husky Belgijski Malinois.

Zadovoljstvo Strank:

Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

1.Če paket je blizu konca varstvo obdobju, smo lahko odloži za vas.

2.izdelek barva srebrna barva je barva nerjavnega jekla sama, zlata/črna/srebrna/barvita barva je barva vakuumska prevleka.

3.če je kakovost izdelka problem, smo se vrne in vračilo kanalov, prosimo ne odpirajte spora neposredno, bivanje 1-2 zvezde vrednotenje.

Dostava informacije:

Ponavadi,izdelki bodo poslani v 24 urah po tem, ko smo prejeli boste plačilo.

Vsi naši izdelki so sledenje, št.Lahko sledenje predmetov skozi Alibaba sistem ali po spletni strani.

Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post air mail, to ponavadi traja od 30-50 dni, da pridejo, ampak včasih to lahko traja približno ali več kot 30 dni(to lahko vpliva pošti, po meri ali vreme, ect).Če so elementi, ki še niste prišli vam po 30 dneh, se obrnite na nas, mi bo rešila problem za vas kmalu!

Ali želite prejemati hitro?Če vaše naročilo je več kot $200, bomo ladja predmete, da vam po EMS brezplačno ki predmete, ki pridejo ste v 5-7 dni!Če vaše naročilo ne dosežejo ta standard, vendar pričakujejo, da bo postavka dobavi hiter način, tako vas prosimo, da nas kontaktirate, le nekaj dodatnih dolarjev, so potrebna!

Vrnitev:

Če ste prejeli predmet, ki se je odlomila ali ki ni tista, ki ste jih naročili, prosimo, vrnite jo v 7 dneh po tem, ko ste prejeli.Poslali vam bomo zamenjave ali povračila, za plačilo po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas, ko boste prejeli vaš predmetov in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej!

Stik:

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s transakcijo, pred odhodom koli povratnih informacij, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi našli rešitev.Hvala!

Končno, hvala vam za vašo podporo, zato smo poskušali naše najboljše, da vam ponudimo najboljše kakovosti z dobro ceno.Dobrodošli v naši trgovini še enkrat!!!

Je Pametno Napravo No
Poreklo CN(Izvora)
Ovratnik Tip Osnovna Ovratnice
Vzorec Trdna
Material Nerjaveče Jeklo
Vrsta Ovratnice, Psi
Sezona Vse letne čase
Barve Zlato.črna
Blagovna Znamka NIKPET
Funkcija Jeweled, Osebno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki