Francis Bacon Razstava Plakat Številke Umetniški Portret Tiskanja Platno Surrealist Dnevni Sobi Doma Wall Art Dekor Vtis Slikarstvo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.92

€4.17

-29 %

Oznake:

xr iphone pravokotne primeru

1. Cena je za en kos, vsako velikost ustreza različnih cen in drugačno sliko, prosimo, bodite pozorni, da izberete velikosti in slike. 2. Vsi izdelki ne vsebujejo nobenih slik ali dodatno meja, sliko razmerje bo treba prilagoditi glede na velikost, ki ste ga kupili (nekoliko stisnjen ali odrezana). 3. VSI izdelki so strokovno natisnjena s premijo barve visoke kakovosti nepremočljiva matte canvas, črnila, smo se odločili je kakovosten, okolju prijazen pigment črnila, ampak to je normalno za vseh tiskanih izdelkov, da imajo rahel vonj črnila. 4. Barve, ki jo vidite na vašem monitorju lahko blizu, kaj je natisnjena, vendar je zaradi razlik v barvo umerjanje monitorjev, a perfect match ni mogoče zagotoviti. 5. Vsak plakat je ročno rezane in meritev, je lahko napaka približno ±2 mm, ki ne vpliva na vgradnjo učinek.

Izberite barvo

1. Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu celotnega plačila. 2. Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov, poštna koda pravilna.Ko je paket poslan, ne moremo spremeniti naslov ali druge informacije. 3. Logistika bo hitrost vpliva na zamude letala ali lokalni prazniki, itd.Če niste prejeli blago v času veljavnosti naročila, prosimo, obrnite na nas v času. 4. Če se zgodi, da premislite, ali v primeru, da vaše plakate prispe poškodovana, prosim, ne skrbite, preprosto obrnite na nas in bomo lahko več kot zadovoljni, da odpravite vse težave in skrbi.

Frame mode Brez okvirja
Original No
Padec ladijskega prometa Da,
Doma Dekor Slikarstvo & Kaligrafija
plakatov in fotografij Platno Slikarstvo
Tehnika Spray Slikarstvo
Material Platno
Okvir No
Predmeti Slika, Slikarstvo
Je Pametno Napravo No
Podporne Baze Platno
Plakat Tiskanje
Medij Vodoodporno Črnilo
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Slog Impresionizem, Nordijska in Skandinavskih
Vrsta Platno, Saj
Obrazec Enotni
Številka Modela sw21070203
Poreklo CN(Izvora)
Wall Art Stenske slike za dnevno sobo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki