6 Kos Plaži Igrača Pesek Nastavite Pesek Igrajo Peskovnik Igrača Poletje Na Prostem Igrače Otrok Sandglass Lopato Orodje Darila Plaža Pesek Igrače

Nov izdelek

Na zalogi

€1.67

€2.78

-39 %

Oznake:

pesek lopato, Rock, Plastični, plaža vedro set, za peskovnik, Trava, modri kamen oniks, plaža pesek igrača, peskovnik igrače, kovinski peskovnik igrače

Opis:

100% čisto nov kakovosti

Cevnega plaži igrača sklop: plaži igrača nastavite igra je prikazano na sliki.Različnih multi-funkcijski dodatki, ki lahko opravlja plaži obrti otroške domišljije.

Zgodnje učenje plaži igrače: zelo primeren za prostočasne dejavnosti, zgodnje spoznavanje in konceptualno učenje, ki omogoča otrokom, da raziskujejo, raziskovanje, raziskovanje in eksperimentiranje, učenje različnih elementov zgodaj in spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo.

Okolju prijazen material: Otrok plaži igrača kompleti so izdelani iz trpežnega vpojne plastike.Nemoteno robove nimajo burrs, ne bo bolelo vaš otrok roke in zagotavljanje varnosti.

Široka paleta dodatne opreme: Različne barvita pribor bi igranje v pesku bolj zanimivo in spodbujanje otrok je največja domišljijo.

Širok obseg uporabe: 6 grad pesek igrače se lahko uporablja v kateri koli igro okolje.Primerno za plaže, vrtov, peščenih plažah, bazenih in tudi v zaprtih prostorih, kot kopel igrače.

Teža: 280 g

Tehnični podatki: 47*21*18 CM

Na embalaži izdelka: neto vrečko

Paket vključuje:

1×Plaži igrače

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Poreklo CN(Izvora)
Tema Šport

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki