Bosch Avto Nalepke Motokros Dirke Laptop Čelada Trunk vinilna Nalepka Je Primerna za Avto, Tovornjak SUV Avto Prenosni računalnik

Nov izdelek

Na zalogi

€1.30

€4.20

-69 %

Oznake:

airsoft vojske čelada, spredaj žar passat, nalepke tovornjak, avtomatski mreža proti komarjem, slon nalepke za avto, bmw f07 spojler, nesramno nalepke nalepke, makita nalepka, bosch strokovno, kotni brusilnik primeru

To je visoke kakovosti, vinilne nalepke, ki se lahko uporabljajo za avto windows ali katero koli gladko in čisto površino.Nalepka je brez ozadja.Narejen je iz visoko kakovostnih vinilnih in ne zbledi, lupine ali tresk, ko se uporabljajo na prostem do 5 let.

Sliki:

1. Vaši izdelki bodo objavljeni v roku petih delovnih dni po prejemu plačila. (Vas bomo obvestili preko e-pošte, če zamudo, nastalo zaradi počitnice dogodkov.)

2. Prosimo, da izpolnite vaše celotno dostave, naslov, telefonsko številko, še posebej ruski kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3. Prosimo, upoštevajte, ne bomo odgovorni za carinskih dajatev, je morda carinskih dajatev zaradi nekaterih countrys carinske politike.Ko se je to zgodilo, prosim carinjenje sami.

Design Besede
Poreklo CN(Izvora)
Embalaža Ni Pakirano,
Nalepke Umestitev Celo Telo
Postavka Višina 0cminch
Styling Osebnost
Postavka Premer 0cminch
Primerni Za avto, Izposoja, prenosni računalnik, Skateboard, Prtljaga, Stene itd.
Kraj Izvora Kitajske (Celinska)
Funkcija 1 Avto styling / Avto nalepke
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Vrsta Lepilo Nalepke
Postavka Dolžina 15cminch
Barve Črna/Srebrna
Vrsta Materiala KK
Kategorija PVC
Element Širina 4cminch
Model Znane Blagovne Znamke
Ime Modela avto nalepke nalepke, avto nalepke
Funkcija 2 Odsevna nalepka, Nepremočljiva
Grafični Svečke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki