Velikonočni Zajček Figur Dekor Namizni Zajček Centerpiece Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€1.99

€3.62

-45 %

Oznake:

yz450f zadnja zavora črpalka

Značilnosti:

1. Uporablja Priložnostih: zajec, ki je eden od simbolov velike Noči, ki vam lahko dajo ta zajček ornament z družino in prijatelji kot darilo in jih prinese srečo.Je čudovit pomladni Zajček Figur je dober dom dekoracija v Velikonočni Dan, in obleko gor pomlad stranka, poroka, rojstni dan in druge priložnosti.

2. Idealno Darilo: Ta okras lahko dodate pomlad čar vaši Velikonočni doma dekoracije s to čudovit Zajček Figur.Ta Zajček Figur izgleda kot nalašč poleg svoje najljubše Velikonočni okraski.Je čudovit zajček je veliko darilo in dekoracije za vse priložnosti, kot so velika Noč, pomlad stranka, poroka, rojstni dan in tako naprej, da ustvarite praznično vzdušje in prinašajo srečo.

3. Premium Materialov: Vsak Velikonočni Zajček je izdelan ročno z eko-prijazni materiali, torej 2 različnih zajčki bodo imeli nekaj razlik v velikosti in teže.Za lep videz je zelo priljubljena pri otrocih, in to je tudi dobra izbira za otroke darila.

4. Tabletop Centerpiece: To dekoracijo bo odličen dodatek za vaš namizni dekor, in bo, da ste dnevna soba, spalnica, pisarna in tako na edinstven.

5. Domov Umetnosti Zajček Ornament: velik okras za vaš dom ali hišo, trgovino ali stranke.Uporabite na vašem nočno omarico, plašč, pult ali police.Ta zajček dekoracijo je kot nalašč centerpiece na Velikonočni praznik.

Specifikacije:

Ime: Pomlad Velikonočni Zajček Figur Dekor

Material: Akril

Velikost: približno 15*8 cm/5.91*3.15 v

Seznam Vsebine:

1 x Pomlad Velikonočni Zajček Figur Dekor

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, obstajajo lahko nekatere barve razlika, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Vzorec Cartoon živali
Ime Pomlad Velikonočni Zajček Figur Dekor
Material Drugo, Akril
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Velikonočni Zajček Figur Dekor
velikost about 15*8cm/5.91*3.15in
Priložnosti stranka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki