Halloween Angel, Hudič 3D Velika Krila Mardi Gras Temo Stranki Cosplay Pribor Otrok Odrasle Otroke, Velika Črna Krila Kostum

Nov izdelek

Na zalogi

€4.41

€6.38

-30 %

Oznake:

yzf 450 luščine

Dobrodošli na moji trgovini!

Dragi,Če naletite na kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas in mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.Če želite uživati ugodnejšo ceno, potem prosimo zaznamek naši trgovini.

♥3D velikimi krili, ki so kot nalašč za vsakdanje obrabe, noč Čarovnic, tema stranka, cosplay, na odru, itd.

♥Primeren za Halloween, Maškarada, noša stranke, festival, odraslih modno obleko, karneval, Božič, velika Noč, ali katere koli druge stranke.

♥To je tudi super darilo za prijatelje in ljubitelje Anime.

♥Angel/devil krilo se lahko uporablja tudi za dekoracijo, stranka dobave, modna revija, parade, ali umetniškega projekta.

♥Angel/devil krilo so pakirani z nego, unisex zasnovo, primerna tako za moške in ženske.

Izdelki so poslane v roku 5 delovnih dni po polno plačilo se poravna.Če potrebujete element nujno, Prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas.Express dostava traja približno 3-7 dni, da pridejo.

Če niste ga dobili v čas poštnine, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.Ker včasih bo odloži za promet ali za potovanje z letalom marmelade.Prosim, ne odprete sporu, da nas, bomo prevzeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

Za zaščito vaše zanimanje, vas prosimo, preverite vaš ladijskega naslove skrbno ob naročilu.Mi ne bo odgovoren za postavka izguba zaradi napačne ali neznan naslov.

Status dostave temelji na sledenje podatkov, ki jih poštnega urada/courier.

Prosimo, upoštevajte, da nismo odgovorni za morebitne uvozne dajatve, ki bi jo lahko utrpel.

Prosimo za razumevanje, da je dostava izgubo, čeprav ne posodablja, je del spletnega trgovanja, prosimo, da se razumemo, ko nekaj nad nikomur nadzor vpliva na čas dobave (kot so naravne nesreče).

Skrbno preverite in ne podpiše paket, če je pokvarjen ob prihodu.

Spoštovani~ lahko sledite v realnem času dostave napredka, da na tej spletni strani

Mi smo z veseljem sprejeli vrnitev/vračilo/zamenjavo v roku 7 dni po tem, ko je izdelek prejeli v skladu z naslednjimi pogoji.Ali drugje, vrnili/vračilo/zamenjava ne bi bila izdana.

Ne boste zadovoljni z izdelkom.

Izdelek, ki ste jo prejeli, je poškodovan.

Ste prejeli napačen izdelek.

Izdelek ni prispejo po obljubljeni čas.

Izdelek ni isto, kot je opisano.

Prosimo, upoštevajte, pošiljanja bodo stroški skupaj domneva, z obeh strani.Ampak, če je izdelek poškodovan ali ne deluje pravilno, ne bomo prenašali vse pošiljke stroškov.

Obrnite se na nas, preden odpremo out vrniti.

Posebno Uporabo kostumi
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Material BOMBAŽ
Postavka Vrsta Krila
Blagovna Znamka CINESSD
Znaki Angel, Hudič

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki