MALACASA Elisa 36-Kos Keramike, Porcelana Večerja Nastavite Večerja z Juho, Sladico Plošče Nabor Storitev za 12 Osebe

Nov izdelek

Na zalogi

€54.75

€73.98

-25 %

Oznake:

skledo korejski, eko, servic, jedilne mize storitev, ricer krompir, večerja ploščo, plošča set, večerja plošča set, nakit set ženske, abeceda keychain

❤️ PAKETU - Malacasa elisa porcelana 36-kos kosilo essentials servis service set za 12 vsebuje 12 sladico plošče 7.5", 12 juho plošče 8.5" in 12 večerja plošče 9.75".

❤️ KAKOVOSTNEGA PORCELANA - večerja set je izdelan na kitajskem fine keramike lončenina, nestrupena in neškodljiv, FDA certificirano svinec in kadmij brezplačno.

❤️ Kot NALAŠČ ZA VSAKDANJO RABO - plošče so primerne za dnevno sladico, vroče žit, skodelica za juho, riž, puding, malo stran.Preprost slog oblikovanja preprosto ujema z obstoječimi srebrni v vaši kuhinji, kosilo.

❤️ MIKROVALOVNA VARNEJŠE IN pranje v pomivalnem stroju - Odpustili v Visoki Temperaturi, Ni Enostavno, da Bo Zlomljeno.Varno v Pečico, Zamrzovalnik, Pomivalni stroj in Mikrovalovno pečico.

❤️ VARNO ZAPAKIRANI ZA DOSTAVO - Dobro zapakirani z karton škatle za boljše nasprotju wallop.Tudi razlika med zdravilom in polje, ki je napolnjena z package zaščite materiala, ki bi lahko zagotovi prihod v dobrem stanju.Vsak kakovosti izdelkov težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.

DIMENZIJA:

9.75" Večerja Ploščo L*W*H: 24.7*24.7*2.2 cm Teža: 660g

8.5" Juha Ploščo L*W*H: 21.5*21.5*3.8 cm Teža: 431g

7.5" Sladico Plošče L*W*H: 19.2*19.2*2 cm Teža: 361g

Paket Je Vključeno:

6X Večerja Ploščo

6X Sladico Plošče

6X Juha Ploščo

Idealen Za Vsakdanje Nas

Zdravo in Trajno Porcelana, nestrupena in Neškodljiv, Uporablja Več Časa.Lahko Vzdržijo Ekstremne Low & Visoke Temperature, Mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

Kot nalašč 36-Kos Smetana Bela Večerja Combi-Nastavite, da Izpolnjuje Vaše Različne Potrebe za 12. Super za Domačo, Restavracije in Kavarne Uporabo.Idealen za Vsakodnevno Uporabo ali Festival Dekoracijo.

Varno Zapakirano Za Dostavo

Dobro zapakirani z karton škatle za boljše nasprotju wallop.Tudi razlika med zdravilom in polje, ki je napolnjena z package zaščite materiala, ki bi lahko zagotovi prihod v dobrem stanju

Blagovna Znamka MALACASA
Proizvodnja Ločeno Izdelki
Slog Zahodni
Številka Modela ELISA-36
Certificiranje CE / EU, CIQ, EGS, FDA, LFGB, SGS
Število Uporabnikov >10
Keramični Tip Porcelan
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Okolju Prijazno
Servis Tipa Servis Določa
Material Keramični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki