Smiley Ogrlice Nakit Ženska Ogrlica Ljubek Obesek Ženske Krog Ljubiteljev Srebro Najboljše Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€1.93

€3.11

-37 %

Oznake:

antistress žogo, obroč nasmeh, necklac, emoji, smiley majica s kratkimi rokavi, srčkan blazino, kawaii, pillow poop, smeška majica, emoji blazino

Cena opis

V normalnih okoliščinah:prečkal cena:prečkal cena lahko blago prodaje vodnik cena blaga enkrat pokazati, prodajne cene, itd., ne prvotne cene,samo za referenco.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena je blago v Alibaba Kitajsko mesto, prodajno ceno,določeno transakcijo cena po blagovnih sodelujejo v dejavnosti,ali zato, ker je uporabnik uporabite kupone in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada. Dejavnost predogrevanja članica:prečkal cena:prečkal cena je blago na tekoče dejavnosti, predogrevanja status po prodajni ceni,ne prvotne cene,posebne transakcije cena je lahko zaradi uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena lahko blago prihodnje sodelovanje v dejavnosti dejavnost ceno,samo za referenco,posebne dejavnosti transakcija je lahko posledica, da uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končno dejavnosti je, da naselje Strani cena prevlada. Banda boj popust za zložljivo dejavnosti države:blago(del specifikacije razen)v banda boj popust na popust med kampanjo,kupec lahko uživali banda boj popust za zložljivo dejavnosti ceno ponudbe(v ceni je sedanje banda boj dnevne aktivnosti bolj ugodne cene).

*Opomba:navedene opis je samo takrat, ko je cena v primerjavi velja. Če trgovec sam, da pomišljaj cena za opis,s podjetji za izraz prevlada.

Postavka Vrsta Ogrlice
Material Kovine
Barve Kobilica verige, stari OT verige
Fine ali Moda Moda
Spol Unisex
Obseg 51 cm-80 cm
Poreklo CN(Izvora)
Slog Preprostost
Obliko\vzorec Žogo
Kovine Tipa Bakrene Zlitine
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki