SOISOU Novo Navojni Žensk Tube Zgornji del Športni Modrc Anti-shake Fitnes Vrh Ženske Športno spodnje Perilo, Seksi Joga Vrhovi Za Dekleta 9 Barve

Nov izdelek

Na zalogi

€9.93

€18.75

-47 %

Oznake:

modrc za moške, debele športnih modrc, modrc, majica joga, ženska telovadba vrh, seksi šport modrc, šport vrh, prsi igrača, moški majica s kratkimi rokavi zadrgo, modrc za ženske

Ime izdelka: na Vrh ženske, športni modrček, ženske modrc.Izdelek, material: 80% Najlon + 20% Spandex.Lastnosti proizvoda: Visoko elastičnost, tesen, dvojno Plast, udobno, zdravo in dihanje.Uporaba scenarijev: Joga, fitnes, tek, šport na prostem.

Pokal priporočilo

NASVETI:Ta izdelek, so zelo elastična, ne skrbite, prosimo, bodite prepričani, da izberete velikost, ki vam ustreza.

Če imate posebne potrebe ali niste prepričani katera velikost vam ustreza, vas prosimo, obrnite na našo customer service.

NASVETI:zgoraj navedene podatke, so bile izmerjene, ko je bil izdelek razpostavljeno.Podatke je ročno

meri, in bo prišlo do napake 1~ 3 cm.Prosimo za razumevanje.

Plačilo:

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Matejadereani.si, kot so Alipay,PayPal,Kreditne Kartice,v Realnem času Banka Prenese,brez Povezave Plačila (Nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Dostava:

Naše blaga so zelo ustrezno,prosim, vedite, nakup,mi bo takoj ob dobavi.

1.Zaradi Politike,prosimo, da nam vaše polno ime, če ste Rusijo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

2.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni od prejema plačila.

3.Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik,ravnanje čas bi bilo treba odložiti.Prosimo za razumevanje.

4.Če imate še vedno ni prejeto blago v roku 45 dni, se, prosimo, obrnite na nas v času, vam bomo zadovoljiva rešitev, vas prosimo, vedite, da vaše interese, bodo v celoti zaščiteni, hvala.

Politika Vračanja:

Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim,ga vrnite v roku 5 delovnih dni za zamenjavo ali denar nazaj.Vendar elemente, ki morajo biti nazaj v tovarniško stanje.Prosimo, da nas vnaprej in preverite, ali je povratni naslov, preden boste vrnili.

Povratne informacije:

V upanju, da nam lahko dober komentar!Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.

Smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije, 5-star Podrobne Ocene prodajalcev za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala za vašo podporo!

Funkcija Dihanje
Blagovna Znamka SOISOU
Številka Modela športni modrc
Material Najlon
Sports Type Fitnes
Poreklo CN(Izvora)
Zapiranje Tip Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki