Padec ladijskega prometa, 4. Čakro obesek Silver plated ogrlice & obeski veliko za ženske, Modni Nakit, za Novo Leto darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.41

€3.26

-26 %

Oznake:

torto srebrna, po meri srebrni obeski, 925 nakit, budizem obesek, moški spolni, rit diamond, hindujski nakit, budistični talisman, cvet srebrni obeski, uhane obeski srebrna

Mi lahko padec ladijskega prometa

Zunanji premer ta obesek is33mm, verige je 60 cm

Opis 4. Čakro - Srce Čakra - Anahata

Srčno čakro - izvir ljubezen, toplino, sočutje, veselje in se nahaja v središču prsi, na srce ravni.

Anahata premakne ljubezen skozi vaše življenje.

To je center za vaše globoke vezi z drugimi ljudmi, vaš občutek za skrb in sočutje, vaša čustva, samo-ljubezen, altruizem, radodarnost, prijaznost in spoštovanje.

Anahata je povezovanje in poenotenje čakra - vzgoja za celovitost, - kot tak je vaš zdravilni center.Dejansko, večina duhovnih tradicij prepozna ljubezen kot končni zdravilne sile.

Energija anahata nam omogoča, da prepoznamo, da smo del nečesa večjega, da smo med seboj povezani v zapleten splet odnosov sega skozi življenje in vesolje.

Anahata nam omogoča, da prepoznamo in priti v stik s svetimi in temeljne resnice, ki teče skozi vse življenje in povezuje vse skupaj.

Je "pot srca" ali "pot srca" živi svoje življenje s to energetsko središče ljubezni.

To pomeni, da živijo svoje življenje z ljubečo prijaznost in sočutje do drugih.To pomeni, da bi vaše srce je odprto za druge in jih navdihujejo, prijaznost in sočutje v drugi.Ustvarite varno in spodbudno okolje.

Drugi se lahko počutijo svojo ljubezen in toplino.Menijo, ljubljeni in sprejeti brezpogojno.Ljudje se počutijo na mir okoli vas, saj ni sodba, ki prihaja iz vas.

Ko anahata je odprt in energija teče prosto, ne boste samo ljubeč drugim, ste tudi ljubeči do sebe.Veste, ko je treba reči ne in ko potrebujete za nego in self-negovanje.

Vseh sedem čaker so pomembne, in čeprav ne morem reči, da srčne čakre je najbolj pomembno, pa hočem reči, da je to zelo pomembno.

Večina svetovnih duhovnih tradicij prepozna ljubezni, kot je združujoča sila, energija, ki je najbolj temeljnih del vesolja in nas samih.

Če želite odpreti, da ljubezen je doseči do najglobljih mestih in povezovanje z naše resnično bistvo, naš duh in naše duše.

Obliko\vzorec Krog
Spol Unisex
Material Kovine
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Slog TRENDY
Paket 1pcs/1 oppo
Poreklo CN(Izvora)
Ime 4. Čakro, obesek
Postavka Vrsta Obeski
Standardi kakovosti Vsi izdelki so okolju, prijazno, Zdravo
Barve Srebrna/Zlata
Dolžina 60cm chain 35mm pendant
Fine ali Moda Moda
Priložnosti Obletnica, Zaročni, Darilo, stranka, Poroka, Doma
Številka Modela XL-0058
Blagovna Znamka buldog
Obeski Vrste stran
Funkcija Razpoloženje Tracker
Original kitajske(celinska)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki