Zložljivi Mag Varen Brezžični Magnetni Silikonski Varno Polnilnik Obroč Držalo, Stojalo Za IPhone 12,12 Pro,12 Pro Max,12 Mini Nosilec

Nov izdelek

Na zalogi

€1.62

€4.05

-60 %

Oznake:

playstation 3 navpično stojalo, magsafe obroč, wireles polnilec iphone 6, emersongear, zložljivi telefon stojalo, kovinski telefon stojalo, airsoft m4, palčko nalepka, wireles polnilec iphone lesa, magnet obroč

Zložljivi Mag Varen Brezžični Magnetni Silikonski Varno Polnilnik Obroč Držalo, Stojalo Za IPhone 12,12 Pro,12 Pro Max,12 Mini nosilec

Značilnosti: 1. Posebej Zasnovan za Polnilec Magsafe: Brezžična Varno Polnilnik Obroč je primeren za vas, ki zagotavljajo najboljše gledanja med polnjenjem.Obroč design omogoča nemoteno odvajanje toplote in zmanjšuje toplotne poškodbe na polnilnik. (Ne tudi za Apple MagSafe polnilnik)

2. Enostaven za Uporabo: izmenljivi nosilec z polnilnikom silikonski rokav lahko dal original polnilec magsafe v ustrezen položaj.Lahko poberem za iPhone 12/12 MiNi / 12 Pro / 12 Pro Max z eno roko.

3. Enostaven za Namestitev in Vsestranski: V polnilec magsafe nosilec je tesnilo, tako da je primerna za vse placeable sceno in se lahko izvede kadarkoli, kot so mize, dnevne sobe, spalnice, posteljne mize, itd.

4. Uporablja Razpon: magsafe nosilec je primeren le za iPhone 12 polnilnik, ki je združljiv z, za Telefon, 12, 12 Pro, mini 12, 12 Pro Max.Opomba: Ta izdelek ne vsebuje MagSafe polnilnik.

5. Toplo Opozorilo: V da bi dobili boljšo uporabniško izkušnjo, ①Only uporabite originalni polnilec MagSafe. ②Use za iPhone 12/12 Mini / Pro / Pro Max brez mobilnega telefona zaščitnim pokrovom ali s posebno mobilni telefon zaščitni pokrov za polnilec MagSafe.

Specifikacija:

Ime: Brezžični Varno Polnilnik Obroč Imetnika

Material: silikon

Barva: črna, siva, bela

Primerno Za: za iPhone 12/12 Mini / Pro / Pro Max polnilnik

Seznam Vsebine:

1*Brezžično Varno Polnilnik Obroč Imetnika

Opombe:

Zaradi različnih osebnih in načine merjenja, odstopanje od 1-2 cm v velikosti, je normalno, prosimo za razumevanje!

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Številka Modela Varno Polnilnik Obroč Držalo, Stojalo Za IPhone 12, 12 Pro, 12 pro max, 12mini
Vrsta prst imetnika
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Značilnosti Magnetni
Poreklo CN(Izvora)
Je Zvočnik No
Polnilnik No
Blagovna Znamka Rondaful

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki