Anti-scratch Celoten Rob Pametna Zapestnica Zaščitna Primeru Zajema TPU Ohišje Za HUAWEI Watch Prilegajo Pasu Polno Zajetje Film Mehko TPU Ohišje

Nov izdelek

Na zalogi

€0.64

€1.16

-44 %

Oznake:

film huawei watch, smartwatch, fep, zapestnica volfram, huawei watch fit aktivni primeru, vrt star, primeru ticwatch pro, huawei watch fit strab, huawei fit traku watch, fit huawei watch

Anti-scratch Celoten Rob Pametna Zapestnica Zaščitna Primeru Zajema TPU Ohišje Za HUAWEI Watch Prilegajo Pasu Polno Zajetje Film Mehko TPU Ohišje

Opis:

1. Natančnost Cut Design: natančen rez omogoča, da enostavno dostop vsi gumbi za nadzor naprave in tudi zagotavlja vse okrogle zaščito strani in robovi forHUAWEI watch FIT pametno gledati in varuje vaš gledajo iz trčenja in praskami.

2. Visoka Kakovost Materialov: v Tem primeru forHUAWEI watch PRILEGAJO lahko ščitijo telo in robov gledajo iz učinkov ali praskami, in to je vzdržljiv, prilagodljiv in odstranljive.

3. Le v Primeru Okvir: Ni treba skrbeti za meglo na zaslonu, ki jih povzročajo znoj po vadbi, ali je razlika v temperaturi po vrnitvi od zunaj. (ne vključuje zaslon zaščitna folija)

4. Lahka in Praktična: Lahek in se popolnoma prilegajo za uro.Dobro za vaše delo opravljati, da nikoli ne bodo postali breme na vaše zapestje.

5. Široko Kompatibilnost: poklicna primeru forHUAWEI watch FIT naredi uro poglej več high-end in trpežne, obstaja 7 barv, da izberejo.

Specifikacije:

Material: TPU

Primerno za: forHUAWEI watch FIT

Teža izdelka: o 6 g

Barva: črna, rdeča, modra, rumena, bela

Seznam Vsebine:

Zaščitna torbica*1 (ne vključuje pazi, to je samo zaščitna torbica)

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Jezik angleščina
Blagovna Znamka Rondaful
Vrsta Primeri
Funkcija Sporočilo, Opomnik
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Združljivost Android

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki