INTEL CORE 2 E6700 LAS SOCKET 775 2.66 GHz /65W /2M /FSB 1066/ DESKTOP CPU DUAL CORE procesor,

Nov izdelek

Na zalogi

€16.40

Oznake:

775 procesor, l750 motherboard, cpu hladilnik 775, prilagodljiv zaslon oled, nalepke za študij tabela, las vijak, q400, procesorji socket 775, dj led zaslon, Lga 775 cpu hladilnik

ta uporablja cpe,Videz pa bo nekaj praskami, in uporabite stare sledi!Spada v normalno,Če ste strogi v barvi treba, prosimo, nakup previdno!

to 2.66 ghz stander različica treba 3.2 ghz različica povezavo:

Vračilo(Exchange Samo)

1.Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete tudi predmeti, ki jih prejmete.morate nas kontaktirajte v roku 5 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati vse dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v svoje prvotno stanje;in mora voditi pečat lomljeno.

2.Če želite izmenjavo poškodovan ali napačno, dobavljeno blago,prosimo, obrnite na nas s 5 dni po prejemu blaga.

Opombe

1. Kupcu so odgovorni za kakršno koli zavarovanje mislite, da je to potrebno.

2. Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Povratne informacije

1.Ker vaše mnenje je zelo pomembno za naše poslovanje\ \ 's razvoja, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To\'ll vzemite si 1 minuto.

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala!

Vrsta Priključki
odskočna SL9ZF ali SL9S7
Izdelkov Stanje PARK
Vrsta Vtičnice LGA 775
CPU Frekvenco 2.66 GHz
Certificiranje Noben
Število jeder Dual-Core
L3 Cache Zmogljivosti 4 MB
Poreklo CN(Izvora)
Paket No
Številka Modela e6700

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki