Za Yeedi K650 Robot sesalnik Mikrovlaken Mop Krpe za Enkratno uporabo Mop Krpo Nadomestni Dodatki Deli 27.5* * 10 cm

Nov izdelek

Na zalogi

€7.20

€12.40

-41 %

Oznake:

čistilec robot vacuum, black and decker pad, razpolaga brisačo, gionee režo za kartico sim, citroen c5 zaslon, black decker mop, k650, uplinjač partner, žepni radio, kuhinja roll brisačo

Opis:

Primeren Model : ZA Yeedi K650 Robot sesalnik

1. Mop krpo:Mikrovlaken globinsko čiščenje, Močno vodi zaklepanje, močno absorpcije vode, manjši vodni madeži, Polno teksturo trenja je super, zbiranjem tla čista, Absorbira vodo enakomerno in ohranja vlažno, za dolgo časa.

2. Razpoložljivi mop krpo:Razpoložljivi mop krpe, en kos lahko doma, kot čist kot nov,absorpcije Vode in odstranjevanje prahu, elastically blizu tal in globoko mokro zbiranjem,Zmogljivo čiščenje teksture, globinsko čiščenje razpoke in tleh prah.Pripravljen za uporabo, je priročno, higiensko in varno, da se prepreči rast bakterij.

Funkcija:

Glavni material:100%Izdelan iz visoko kakovostnih materialov,ltra-fina vlakna, material, močno absorpcije vode, trajno.

.Enostaven za namestitev, brez potrebe, da bi porabili dodatno energijo in čas.

Enostaven za čiščenje, pralni pranje in ročno pranje, za enkratno uporabo.

Pripravljen za uporabo, je priročno, higiensko in varno ,učinkovito čiščenje.

Mehko in nežno, ne Bo škodilo talne površine.Primerna za trd les, laminat, marmorja, keramičnih ploščic, lesa in drugih površin, preproge, itd.

Velikost izdelka: Prosimo, glejte glavna slika velikosti opis in nastavite kombinacijo.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na storitve za stranke, in na vsa vaša vprašanja bodo rešena.

1. Priporočamo vam, da plača na spletu, če potrebujete več informacij, se obrnite na nas. 2. Plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po oddaji naročila, v nasprotnem primeru bo naročilo prekliče sistem. 3. Prosimo, poskrbite, da boste opravili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba (ime in priimek za ruščino), naslov in telefonsko Povejte številko, ko polni vaš kupec informacije. 4. Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Št.Ulica, Mesto, Regijo in Državo. 5. Če PATMENT ni na voljo ali neveljaven, vaša rezervacija bo prekinil sistem. 1, lahko dosežemo blaga, ki jih na Kitajskem post registriranih air mail in Kitajska plus običajni majhen paket.Čas prihoda je zelo, zelo počasi, povprečni čas prihoda je približno 20-40 dni, vendar pa boste morali počakati 40-60 dni v vrhuncu sezone. 2, Če želite, nas, da ladja vaše blago z EMS, DHL, UPS, FedEx, prosimo, kontaktirajte nas, če želite izvedeti stroške dostave. 3, Bomo poslali največ blaga je v 3-7 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena. 4, kupec je odgovoren za vse zavarovalnice, težave in škodo, ki je posledica ladijskega prometa storitev, kot so nesreče zamude ali druga vprašanja.Poleg tega je kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in / ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države. 5, v Nekaterih državah/regijah morda davčna vprašanja zaradi zneska naročila, prosimo, obrnite na službo za spreminjanje carinske deklaracije znesek

Vakuumski Del Vrsta Mop Krpe
Vrsta Sesalnik Deli
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka YOMEKOLY
Številka Modela za Yeedi K650

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki