To JE tisto, Kar jaz sem Odda Urok In Vem, da Stvari, Plakat, Zlobne Čarovnice Halloween Umetnosti, Črna Mačka Doma Dekor Platno Stensko Umetniške grafike

Nov izdelek

Na zalogi

€4.15

€7.55

-45 %

Oznake:

yx8018 sončne odbor

Opomba:

1.Ta postavka je spray slikarsko platno fotografij.To je natisnjena na platno, ne za ročno poslikane.

2. Plakat, ki Bo Prišel Z Belo Obrobo Približno 0,5 cm.Če Potrebujete Dodatno Belo Obrobo, Se Prosimo Obrnite Na Službo Za Stranke.

3.Lahko Naredimo, Prilagojene Velikosti Slike In Spusti nakupovanje ,Če Boste Potrebovali Še Slike In Velikosti, Prosimo, Obrnite na Nas In Mi Bo po Meri Za Vas.

Opomba:

1.Kot svetlobne učinke,barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike. 2.Velikost mogoče 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja, kažejo velikost slike dejanski velikosti. 3.Za več slogov ali drugih velikosti, vas prosimo, da stik z nami kadarkoli.

1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov, poštno številko in telefonsko številko, vse so pravilno!Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.Nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja malo dlje, za predelavo.

2.Če ne boste dobili yout da v času dostave, se obrnite na nas za podaljša čas dostave.In če želite prejemati blaga kmalu in plačati za več tovora brezplačno, prosimo, obrnite na nas za EMS.

3.Poleg tega paket lahko odloži v nekaterih pomembnih festival dni (npr: Kitajsko Novo Leto, Božič in Kitajski Državni praznik ali Naravne Nesreče (npr:vulkanske eksplozije, gosto meglo in tako naprej).Zato vas prosimo, da stik z nami, če ne morete dobiti element v 60 dneh.Unsatisfi:

1.Dragi prijatelj, če ste nezadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga (npr.: napake, velikost,napaka, barva...), prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Negativne povratne informacije, ne more rešiti ničesar, vas prosimo, da nas priložnost in bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

2.Vsi naši izdelki so pakirani v dobrem stanju in preverili, preden odpremo.Če je predmet, ki youhave prejel je poškodovan, kontaktirajte z nami ASAP, bi to rešiti, dokler ne boste zadovoljni.

Zadovoljni:

Če ste zadovoljni s tem, nakupovanje, to je naša čast, da delaš nekaj dobrega za vas.Hvala za vaše nakupovanje, prosimo, navedite 5 zvezd, kot so pod koraki in prinašajo lepoto nikomur, najlepša hvala, bog vas blagoslovi!

Vrsta Platno, Saj
Je Pametno Napravo No
Medij Vodoodporno Črnilo
Material Platno
Uporablja Se Za Doma Dekor, Hodnik, Spalnica, Dnevna Soba Kava Bar Ozadje Dekor itd.
Original No
Frame mode Brez okvirja
Številka Modela WSAP83
Predmeti Še vedno življenje
Izdelek Oznake Platno Slikarstvo, Stenske Slike, Plakati, Platno Fotografij, Doma Dekor
Okvir No
Podporne Baze Platno
Slog Sodobno
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Prilagojene Velikosti Design Pada Dostava Lahko Naredimo, Prilagojene Velikosti In Dropshopping
Tehnika Spray Slikarstvo
Obrazec Enotni
Blagovna Znamka Evelynn
Poreklo CN(Izvora)
Premaz UV, Vode, - Dokazilo, Mosture-Dokazilo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki