Jezus Križ Modra Vzorec Kristalno Steklo Serije Ženska Ogrlica Ustvarjalni Modni Elegantno Glamour Ženska Verske Nakit Accessorie

Nov izdelek

Na zalogi

€1.12

€1.72

-34 %

Oznake:

serija obesek crystal, pravoslavni križ, vera obroč, navzkrižno moški, obesek ostanki crystal, ab obesek crystal, obesek pierrede crystal, obesek dreves crystal, obesek rubinov kristal, križ božji

Vroče Priporočilo

Material: legirano

Teža: 15 gramov

Obesek material: kristalno steklo

Opomba: 1: Zaradi različne barve prikazane na različnih računalnikih, barve dejanski izdelki so lahko nekoliko razlikujejo od zgornjih slik.

2: Opomba: Prosimo, dovolite nekatere napake pri merjenju.

Hvala

Dostava:

1.Naročila običajno, bo poslana v roku 48 ur po prejemu vašega plačila!

2.Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v roku 24 ur,sicer bomo ladja vaše predmete, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov,zato poskrbite, da je pravilno.

3.Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme,izguba časa v carinjenje ali druge možnosti odloga.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš reč na čas.Če ne prejmete vaše predmete v roku 30 dni po tem, ko smo poslali,prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to.

Politika Vračanja:

1.Samo proizvode z napako bo ponudila vrnitev in izmenjavo.

2.Če se želite vrniti ali zamenjavo izdelkov,nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli paket,in nam pišite z napako predmete količina in jasne fotografije.Bomo obdelali vrnete v roku 1-3 delovnih dni,in mi smo odgovorni za vse nadaljnje poštnine.

Povratne informacije:

1.Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili.

2.Če imate kakršna koli vprašanja za izdelke boste prejeli,prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naši moči, da reši vse težave.

3.Če ste zadovoljni z izdelki,zadovoljni s ponudbo,vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije,je zelo pomembno za nas,hvala!

Hvala za vaš čas!Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Poreklo CN(Izvora)
Obliko\vzorec Srce
Postavka Vrsta Obeski
Fine ali Moda Moda
Številka Modela AA327
Material Crystal
Obeski Vrste stran
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Spol Ženske
Slog Srčkan/Romantični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki