6 Kosov/Set Cocktail Shaker, 25 Oz Martini Shaker, Iz Nerjavnega Jekla Pijač Shaker, Bar Nastavite, Natakar Kit Doma Vrstici Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€11.67

€16.92

-31 %

Oznake:

golf ping, dimnik, titleist golf, krog žlico, golf pxg, posnetek golf, AMT, plastično ročno uro, cnc aluminija, toplote štedilnik

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[ODLIČNO KAKOVOST]: To cocktail shaker je izdelan iz nerjavečega jekla, ki niso enostavno rje, vzdržljiv in odporen na praske, pokrov je enostavno odpreti in zapreti, in ne razpoka, ko se je stresel.

[ENOSTAVEN ZA UPORABO]: To je zelo primerno za začetnike in profesionalnih barmanov.Lahko se sprostite ob kozarcu vina, potem, ko prideš domov iz službe.Prav tako lahko pokažejo svoje sposobnosti na stranke, ki.Lahko pripravimo tudi strokovno vina v bar.

[VSESTRANSKOST]: Primerno za veliko koktajli, kot so: Margarita je, Cosmopolitan je, Manhattan je, staromodna je, Long Island Ledeni Čaj ali Apple Martini je.

[ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE]: To cocktail shaker nastavitev je zelo enostaven za čiščenje, samo sperite s toplo vodo in detergentom in naprava bo sijalo znova.

Barva: srebrna

Material: Nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

1 * Bartending jar

1 * Cocktail Muddler

1 * Mešanje Žlico

1 * Merjenje Jigger

2 * Alkoholnih Pijač Pourers

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Bar Orodja Tip Bar Ukrepi
Poreklo CN(Izvora)
Premer 5-10 cm
Certificiranje CE / EU
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Številka Modela Božič Valjar
Material Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki