NOTOW moda Razbarvanje Ogljikovih vlaken nalepke kože zaščitno folijo ovijemo kože mobilne nazaj primeru za meizu 16s/16./16X

Nov izdelek

Na zalogi

€1.27

€1.41

-9 %

Oznake:

zadnji pokrovček, oneplus nalepka, iphone 8 plus kože nalepka, iphon xs, ohišje za meizu u10, ogljikovih vlaken kože, ogljikov film, 90 nalepka, 8 iphon primeru, Meizu MX5

NOTOW moda Razbarvanje Ogljikovih vlaken nalepke kože zaščitno folijo ovijemo kože mobilne nazaj primeru nalepke za meizu16s/16./16. Plus/16X

to je nalepka , ki ne zadeva.

Značilnosti:

Visoka Kakovost Nazaj Nanašanje Barve nalepke, Nalepke Kože

Zaščita praske & prahu.

Okrasite in okrasite vaš telefon.

Enostaven za namestitev lahko traja v nekaj minutah.

100% odstranljive, ne puščajte preostale palico ali škodo, ko je odstranjena.

Šok, ki absorbira, slip, anti-scratch, in anti-prstni odtisi.

Smart design omogoča enostaven dostop do vseh gumbov.Kontrole & sporočila brez nalepke.

Ekskluzivno za prazen zaslon patron film.

združljiv z:

za meizu16s

za meizu16th

za meizu16th Plus

za meizu 16X

Opomba: če Izberete pravi model, hvala

Izdelki vključujejo:

1× Nazaj Nalepka

nekateri kupec je dejal, da se oznake ne držijo, ne skrbi, samo neet, da uporabite sušilnik za lase na obraz za nekaj časa, nato pa lepilo, ki je mehko, tako da se držijo zelo dobro.

nekateri kupec je dejal, da se oznake ne držijo, ne skrbi, samo neet, da uporabite sušilnik za lase na obraz za nekaj časa, nato pa lepilo, ki je mehko, tako da se držijo zelo dobro.

unsprung Način Dostave, Če se odločite, brezplačna dostava, da ne bo sledenje podatkov, ki jih ni mogoče slediti po parceli levo Kitajskem.če ste popolno sledenje, izberite "Matejadereani.si Standardna Dostava" ter dodate denar za sledenje.

PLAČILO INFO

Sprejemamo plačila Ali Depozitni . (VISA/MasterCard/Denar Booker/Western Union/ T. T)

DOSTAVA INFO

Za drobno da , mi bo pošiljka z Letalom po Pošti v 3 delovnih dneh po tem, ko vaš jasno plačilo.Vsako naročilo ima številko za sledenje.Čas dostave je znotraj 12 do 30 dni, v večini držav.

Za veleprodajno naročilo bomo urediti DHL ali EMS Mednarodne Hitre pošiljke za prenos posameznega naročila.Čas dostave je v 3 do 10 dni, v večini držav.

Da bi element, ki pridejo k vam na čas, prosimo, da dodate svojo telefonsko številko v vašem naročilu naslov .

Smo le ladja na delovni dan, od ponedeljka do sobote, vendar ne bomo ladja v nedeljo ali Kitajski Praznik

IZRAZ PRODAJE

Vsak element, prodamo skrbno pregledajo, preden jo je dobavljen.Vse vaše težave bodo se ukvarjajo s v 2 delovnih dni od datuma, ki ste ga dobili elemente.

Če je naročilo, ki ste ga prejeli ima pošiljke?s napako, nam pišite slike okvarjen element takoj.Potrebujemo vas, da pošljete nazaj okvarjeni del ladje, preden smo jo zamenjali.Po naši potrditvi, mi?ll pošljete zamenjavo za vas.

Če vi vekanje zaslužiti objave po 30 dneh od dneva, ki smo jih prejmete, se obrnite na nas takoj.Takoj, ko smo potrdili z našo dostava dept., smo?boste dobili zamenjavo na svoji poti do vas.

No vračilo ali zamenjavo, bodo sprejete po 7 dni od dneva prejema.

STORITVE ZA STRANKE

Če imate kakršna koli vprašanja, vljudno prosimo, da nas kontaktirate za trgovino manager, bomo odgovor se vam v 8 urah .Naš cilj je zagotoviti najboljše element, in odlične storitve za vsakega kupca, negativne povratne informacije, ali so nevtralne povratne informacije ni najboljši način, da rešite problem.

Zadovoljstvo strank je naša najvišja prioriteta, smo vedno v ozadju z vami in potrudili, da storitev za vas dobro.Smo cenimo vaš Petimi Zvezdicami, Pozitivne Povratne informacije .

Uporaba Mobilni Telefon
Združljiv Telefon Blagovne Znamke meizu
Združljiv with4 Za Meizu 16s
Material PVC Nalepke nazaj
Vrsta Nanašanje Barve film
Značilnosti Enostaven za namestitev
Paket Da,
združljiv with3 za Meizu 16X
Blagovna Znamka NOTOW
Eigenschappen Razbarvanje nazaj prilepite Nalepko
združljiv with1 Za Meizu 16.
Edge-to-Edge Umts No
Z Drobno Paket Da,
združljiv with2 Za Meizu 16. Plus

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki