Obračanje trikotnik zložljive čiščenje mop Gospodinjskih Čistil, Leni Mop Mikrovlaken Ravno Mop Kopalnica Glass Cleaner 360 Rota

Nov izdelek

Na zalogi

€4.26

€7.90

-46 %

Oznake:

mop mop vileda, mop metlice, rok 360 trikotnik, auto orodje, x tip mopp, 68mm, stekla mop, mala goba mop, tla mop, pes mop

GLAVNE ZNAČILNOSTI

PRIROČNO OKNO ČIŠČENJE: To super scruber z vrtljivo trikotno glavo hitro dobili tiste steklene površine na streak-brezplačno sijaj.

VSE STEKLENE POVRŠINE: Enostavno čiščenje vseh steklenih površin okna, ogledala, ploščice, tuš vrata, in avtomobilska stekla – in jih pustiti brez pike in črte.Lahko se uporablja tudi za auto podrobno.

113 cm dolžina: lahko doseže višino, ki jo želite s kombinacijo podaljški.Tiste umazane znamk v visokih mestih lahko prav tako je mogoče enostavno čistiti.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE MOŽNOSTI: Nadomestne blazinice glede na vaše čiščenje potrebe.Uporabite mikrovlaken pad, da sprostite in dvignite stran umazanijo in umazanija od steklenih površin in čiščenje podloge za moč skozi madeže vode in milom golazen na ploščice in tuš vrata.

MULTI-ANGLE UPORABO: Funkcije multi-angle uporabo z 360-stopinjsko obračanje pad.Zdaj lahko dosega in čisto povsod z lahkoto –tudi vogalih in na težko dostopnih mestih.

VSEBINA PAKETA

Razširitev Palico × 3

Mop Glavo × 1

Vlaken, Obrišite × 1

Ženiljska Obrišite × 1

Oblika trikotnik
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Okolju Prijazno
Vrsta Krpo Kritje Vrsta
Mophead Količina 1
Številka Modela SNJ1114A

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki