Zložljivi Vladar Strešnik Luknjo Lokator Nastavljiv Orodje Zidane Steklene Fiksne Kota Merjenje Vladar Univerzalen Kotni Predlogo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.38

€4.32

-44 %

Oznake:

kota strešnik, mega obroč, 6 krat vladar, otrok rast vladar, jade obroč za človeka, zidar obroč, vladar strešnik, 8 mm obroč, akvarij ribe betta, korana nalepka

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostnega materiala: Ta multi-angle merjenje vladar je izdelan iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine, ki ne bo prekinil zaradi upogibanje ali rje, in je bolj vzdržljiv in čvrsta kot plastika.

2、Natančno meritev kota orodje: To šest-stranski kota orodje je laser jedkano znamke (cm in cm), ki je zelo primerna za natančno meritev kota.S šest-del kota orodje, lahko prilagodite velikost natančno označi ploščice.Kovinski merilnikom. je idealna za merjenje in integrirano odprtino za določanje položaja orodje.

3、Enostaven za uporabo in izboljšanje učinkovitosti: Uporabite 6-krat vladar za hitro merjenje kota in velikosti, zakleni in nato popraviti vladar na material, boste morali odrezati, hitro prilagodite velikost in velikost, prihranite čas in izboljšanje učinkovitosti dela in velikosti.

4、Več možnosti uporabe: Univerzalno oblikovanje orodij se lahko enostavno uporablja za ustvarjanje portalov, loki, rezanje cevi in vsak projekt, ki si ga lahko zamislite, zelo primeren za lesne proizvode, opeka, ploščice, les, steklo, kamen, laminat, gradnje in gradbenih projektov .

5、Izboljšano meritev kota vladar: Ta kot vladar je šest-delni vladar in kovinski gumb s ploščico za določanje položaja luknjo odpirač.Lahko prilagodite na šest kovinski gumbi natančno ustvarite želeno obliko, nato pa najti pravo luknjo vrtati s položaja.S 6 zložljiva robovi, uporabniki lahko uporabite kot iskalo orodje za preprosto ustvarjanje in ukrep posebne kotov in oblik za izboljšanje učinkovitosti dela.

Specifikacije:

Ime: Zložljive Vladar

Material: legirano+PP

Velikost: kot prikazano

Seznam Vsebine:

1*Zložljiv Vladar

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Številka Modela Zložljivi Vladar
Funkcija 5 Vaja Vodnik Strešnik Luknja
Ime Zložljivi Vladar
Material Alloy Steel, alloy+PP
Funkcija 6 Kota Vladar Finder
Funkcija 3 Univerzalen Kotni Predlogo
Funkcija 2 Kota Merjenje Vladar
Vrsta Ročno Orodje Deli
Blagovna Znamka VAHIGCY
Podpora Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina
Uporaba Prenova Ekipe
Funkcija 4 6 Diapozitivov/Krat
Funkcija 1 Strešnik Luknjo Lokator
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki