Odebeljena Velikih Dimenzij Led Paket Nepremočljiva Aluminijasto Folijo Izolacija Torba Za Prenosni Kosilo Vrečko Kampiranje Hladno Izolacija Vrečko Ledu

Nov izdelek

Na zalogi

€4.86

€6.48

-25 %

Oznake:

xr telefon primeru resnično

OPOMBA :

1. Vse naše cene ne vključujejo carine , oddaljeno območje takse in druge plačujejo pristojbine iz kurir kot tudi,prosim, da vsako stranko najprej vedeti o tem, preden dajanje nalog.

2. Prosimo, poskrbite, da prejemnikov informacije pravilne, in poskrbeti, da se naslov in polno ime, ki ga lahko prejme paketov.ne bomo sprejeti nobenih nadomestil, saj napačen naslov ali brez polno ime.

3. Vse blago, ki so na voljo,ko ga je plačal,razen za nekatere razlog,ususlly bomo poslali vaši pošti v roku 2-4 delovnih dni.Po paket pošlje,da se ne more nadzorovati z nami,da je zelo odvisna od mednarodni ladijski promet ,smo iskreno upam, da boste lahko razumeli, in počakajte potrpežljivo.

4. Če vaše naročilo zamude v prometu.Pls obrnite na nas,mi vam lahko pomaga razširiti postopek času vašega naročila.

5. Če ste v naši trgovini je stara stranka,in gove nas 5 zvezd in pozitivne povratne informacije v prejšnje naročilo,ko vstavite novo naročilo v naši spletni trgovini.lahko pošljete sporočilo vašo novo številko naročila in zadnjo številko naročila nam .poslali vam bomo darilo ali vam nekaj dodatnega popusta.

Poreklo CN(Izvora)
Material Oxford krpo + aluminija film
Oblika Rectangle
Funkcija Okolju Prijazno, Neprepustne, Toplotne Izolacije
velikost 34X24X14.5 cm
Blagovna Znamka qiusmile

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki