Trajen Pomnilnik Pena za Stol Armrest Blazine Blazine Komolec Roko Ostalo Blazino Podlakti razbremenitev Tlaka Univerzalni Voziček za Pisarno

Nov izdelek

Na zalogi

€4.42

€9.21

-52 %

Oznake:

noge urad, armrest blazine, armrest auto, stopala urad, armrest za stol, siva stol nasloni za roke, roko stol podporo, armrest stol, pisarniški stol armrest, vintage stol nasloni za roke

Opis:

Iz Mehkega poliestra(zunanji pokrov) in premije za visoko gostoto pene pomnilnika(notranjost polnjenje),bi bilo dihanje in ne boli vaše kože.

Kot nalašč Velikost: 25 x 7,5 x 3 cm/9.8 x 3.0 x 1.2 cm , univerzalno, primerni za najbolj doma ali v pisarni naloga stoli.V armrest pad ima dve trakov, ki se lahko prilagodi, da ustreza kateri koli velikosti armrest.

Pravilno roko blazine polnjenje spominske pene za največje počitek in komolec olajšave, razprševanje tlak ne glede na to, kje ste,v pisarnah, doma ali med letalo potovanje.

Pralni Stroj,imajo prost odaljitev zaklopec skozi priročno zadrgo design, ki omogoča plush velur pokrov, da lahko stroj opere in kadarkoli, za enostavno čiščenje.

Odlično Darilo - vsakdo, ki ima v lasti urada predsednika ali potrebe sedel na stol za dolgo časa se lahko v obupno potrebujemo takšne komolec pad za zmanjšanje pritiska komolec in podlaket,vam nikoli ne bo videti za izvirno darilo.

Specifikacija:

Material: Spominske Pene

Velikost(Dxšxv) 25 x 7,5 x 3 cm/9.8 x 3.0 x 1.2 palčni

Paket Vključuje:

1 Par Stol Armrest Blazine

Opomba:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Slog Drugo
Material Drugo
Številka Modela Armrest Blazine Blazine
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Armrest Blazine Blazine
Nastavite Vrsto No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki