60ml Avto Bencin Dodatek Moč Zastopnik Avtomobilske Čiščenje Ogljikovih Vloge za Varčevanje z Gorivom, Zmanjšanje Emisij Goriva Zaklad

Nov izdelek

Na zalogi

€2.18

€3.95

-44 %

Oznake:

eko goriva ohranjevalnik zaslona, dodatki za olje, električni ohranjevalnik zaslona, motorno olje dodatki, gorivo ohranjevalnik zaslona, gumb za vklop flex kabel za huawei mate 10, toyota goriva dodatek, dodatek diesel, iphone 8 plus glasen zvočnik, soglasju nadzorni plošči

Avto Goriva Zaklad Bencin Dodatek Odstranite Motor Ogljikovih Depozit Shrani Bencin Povečanje Moči Dodatek Olja za Gorivo Ohranjevalnik zaslona

Opisi:

Ogljikov nanašanja in odpadanje obdobje (1-2 steklenice): goriva in emisij ogljikovega vloge so pomešani, in motor se lahko rahlo pretresti.

Ogljikov čiščenje in odvajanje obdobje (3-4 steklenice): ogljikov vloge, ki sodijo off bodo izčrpana s izpušnih plinov avtomobilov, in hrup motorja se bo zmanjšala.

Globinsko čiščenje in vzdrževanje obdobje (5-6 steklenice): nabrali ogljikovih nabrali v letu, ki bo odstranjena, tako da je bencin se lahko v celoti spali in porabo goriva lahko zmanjša.

1. Injicirajte izdelek neposredno v posodo za gorivo, preden natakanju goriva (izogibajte se dodatno) in nato dodaj goriva, brez prilagoditev motorja.

2. lahko ročaj enem primeru (40-60 litra) bencina na steklenico; prva uporaba dvojno, 5 steklenic za en cikel.

3 Nov avto, Po neprekinjene uporabe za 1-2 ciklov, dodaj enkrat na vsakih 2000 km.Za vozila, ki teče več kot 100.000 km, dodaj enkrat na vsakih 2000 km po neprekinjene uporabe za 2-3 ciklov.

4.Surovine za ta izdelek nima stranskih učinkov na vozilu.

Značilnosti:

1. Zmanjšanje hrupa motorja in izboljšanje vozila start-up jitter.

2. Anti-rja in mazanje: To je lahko učinkovito preprečevanje korozije olje cevovoda in vozila, oljni sistem, tako kot za zaščito in podaljša življenjsko dobo motorja.

3.Jasno ogljikovih depozit: Po enem ciklu, ogljik v motor sistem bo postopoma očistiti, da se zmanjša poškodbe motorja.

4.Varčevanje z gorivom: naj bencina v celoti razgradi, za zmanjšanje porabe goriva, zmanjšanje stroškov

5.Varstvo oljna črpalka: zmanjšati hitrost staranja vaše oljno črpalko in podaljšujejo življenjsko dobo vozila.

6.Izboljšanje moči: doseči "kemični svinec, mangan, žveplo zmanjšanje" učinek, spremenite zraka molekularno strukturo v notranjosti motorja,dodaj azeotrope v bencin, zmanjšanje zračnega upora v notranjosti motorja, bi bil v celoti spali, Bolj očitna, ko se uporablja v stari avtomobili in tovornjaki

Specifikacije:

Ime: Gorivo Zaklad

Rok trajanja: 5 let

Zmogljivost: 60ML

Učinkovitost: spodbujanje zgorevanjem, varčevanje z energijo, razvijajo izpušnih plinov, čiščenje olja vezja

Uporablja olje: Primerna za 90, 93, 97, 98 in druge razrede bencin.

Kako uporabljati: vsako steklenico lahko uporablja s 65 litrov bencina.

Seznam Vsebine:

1*Dodatek Bencin

Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela 60ml Avto Bencin Dodatek Moč Agent
Zunanje Testiranje Certificiranje UL

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki