Plavalni Plovci Varnost Plavati Mehurček z Nastavljivo Plasti Plavati Pasovi Udobno Nepremočljiva Floaties Naprava za Otroke

Nov izdelek

Na zalogi

€11.56

€13.76

-15 %

Oznake:

torba nepremočljiva, Dež, človek nepremočljiva, vodotesna vrečka, torba nepremočljiva telefon, nepremočljiv nahrbtnik, nepremočljiva plašč, moški plašč, bag swim, motorno kolo dežni plašč

Bullet Točk:

1、izdelek je primeren za majhne plavalci, ki se bojijo, da plavati sam; pasovi na hrbtni če želite, da vaš otrok za vstop v globlje vode v bazenu.

2、izdelek, ki omogoča telesu, da float enostavno in povečanje njene vzgon, ki ohranja začetnike v ravnotežju in se uči plavati hitro.Postavite ga na hrbtni strani telesa, da vaše telo uravnoteženo.

3、Nastavljiv trak design, podaljšali in zgostitev prilagodljivih trakov, se lahko uporabljajo za pritrditev na hrbtni drift okoli pasu s sponko za preprečevanje nazaj drift.

4、zadaj plavajoča plošča je sestavljena iz 4 plasti pene krovu, kar lahko poveča ali zmanjša število slojev, glede na napredek otroka, učenje plavati.In prilagodite vzgon za pomoč pri izgradnji moči.

5, Dobro kakovost in super varnost jamstvo - iz etilen-vinil acetat kopolimer (EVA), trdna pena float, udobno zaprte celice pene EVA ne absorbirajo vode.

Parametri:

Material: Okolju prijazen EVA

Velikost: približno 30*24*8 cm/11.81*9.45*3.15 v

Seznam:

1* plavajoči plošči

1* opp vrečko

Vrsta Trg Plošča
Type2 Malček Nazaj Float
1 4 Barvni Float Split
Številka Modela /

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki