Avtopralnica Mop Mitt Podaljša Ročaj Ženiljska Mikrovlaken Čiščenje Avtomobila Kit Cleaning Tool Z Zamenjavo Glave

Nov izdelek

Na zalogi

€9.75

€13.93

-30 %

Oznake:

čiščenje talnih, ščetka za pranje avtomobila, bodhidharma kip, xiaomi čiščenje mop, za pranje avtomobila, čopič dyson, tla mop, sterwin, krpo mop, karcher wd deli

Avtopralnica Mop Mitt Podaljša Ročaj Ženiljska Mikrovlaken Čiščenje Avtomobila Kit Cleaning Tool Z Zamenjavo Glave

Točki:

1. 2 v 1 Izmenljive avtopralnica Mop: Odstranite ženiljska in ga uporabljajo kot rokavice za čiščenje notranjosti avtomobila enostavno.Namestite ženiljska, se spremeni v dolgo mop in čiščenje zunanjosti avtomobila udobno.Nakup enega je isto kot nakup dveh, dveh funkcij, ki so združene v eni mop za bolj profesionalno uporabo.

2. Prilagodljiv Rotacije in Razširitev Rod: To lahek nerjavno jeklo design ne le razširja 46.5 cm, ampak tudi zagotavlja 180 stopinj čiščenje kota.Mop vodja pomaga čistiti različnih višinah in ravni, zagotavljajo enostavno zamenjavo mop glavo.

3. Odporen na praske in Gladko Brezplačno: visoka kakovost ženiljska mikrovlaken avtopralnica mop in debel, iz nerjavnega jekla metal mop post zagotoviti, da avtopralnica mop, je visoke kakovosti.Dobro zasnovan mop glavo, ki omogoča enostavno izmenjavo.Debel, vpojno mikrovlaken niti očistiti umazanijo in zagotavljajo zavrtimo-brezplačno konča.

4. Večfunkcijsko: V mikrovlaken pranje rokavice je idealen pomočnik za čiščenje ali suho, vosek, prah in lak vašega vozila ali doma, ali avto, tovornjak, čoln, les, ogledalo, pohištvo in stekla.Velikost je za vsakogar.Popolnoma čisto vetrobransko steklo avtomobila.

5. Paketu: 1 x 46 " iz nerjavečega jekla, zlitine dolgo, pesnica, 1 ženiljska mikrovlaken zamenjava glave.Mop glavo je enostavno razstaviti in sestaviti in se lahko uporablja samostojno.

Specifikacija:

Material: Ženiljska + palica iz nerjavečega jekla

Barva: zelena

Raztezanje velikost: približno 118 cm, širina: približno 27 cm

Seznam Vsebine:

1 x Večnamensko teleskopsko mop

1 x Ženiljska mikrovlaken zamenjava glavo

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki