Lepota Vino Rack Kip Okraski Fan Dekle, Vina, Steklenico Imetnika Smolo Kiparstvo Vino Stojala Dodatki Za Dom Bar Dekor Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€5.62

€10.21

-44 %

Oznake:

imetnik vino, vino imetnik psa, medenina stojalo držalo, rdeče vino rack steno, bar steklo nosilec, fan, rack 60, rack vino, stene vino, znamenje, pivo steklenica hladilnik

Opis:

MATERIALA PREMIJE --- Izdelane iz visoko kakovostne smole materiala, z visoko trdoto in dobra odpornost na udarce.Enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo.Naravne, okolju prijazne, trajne in ne enostavno za preoblikovanje.

LEPE WORKMANSIP --- zelo oko-lov namizje eno steklenico vina stojalo, s prednosti eleganten videz, finih podrobnosti in stabilne strukture.

EDINSTVEN OBRTNO --- Dosegljivi in dragocene, super za osebne zbirke, lahko tudi odlično darilo za vaše prijatelje, družinske in poslovne izredni itd.

ODLIČNA DEKORACIJA --- Kot del doma dekoracijo, to značilno umetnine, ki bo vas toplo in umetniški dom.Kombinacija občutljivo namizno dekoracijo in eno steklenico vina stojalo držalo.

ŠIROKO UPORABO --- kot Nalašč tabela centerpiece za domačo dnevno sobo/vhod/vina kabineta/bar števec/jedilnico, hotelski, pisarniški in več.

Specifikacija:

Material: Smole

Velikost: cca. 17x14.5x35cm/6.7x5.7x13.8inch

Paket Vključuje:

1 Kos Steklenico Vina Rack

Opomba:

Prosimo, dovolite rahla razlika med velikost zgoraj in dejanski element, zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, lahko je malo barva razlika sprejemljivo, prosimo za razumevanje!

Funkcija Okolju Prijazno
Vedra, Hladilniki & Imetniki Tip Vino Imetniki
Certificiranje CE / EU
Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki