DIY 5D Diamond Slikarstvo Krajine Sliko Okrasnih Ročno Polno Diamond Vezenje Navzkrižno Šiv 4 Sezonah Pokrajino

Nov izdelek

Na zalogi

€3.31

€5.81

-43 %

Oznake:

xr iphone primerih, krokar

Značilnost: Polno Kvadratnih/Krog diamond slikarstvo

Uporaba: domov/hotel/urad dekoracijo & darilo

Barva Količina: 20-45 Barve

O Vaja: 100% Polno kvadratnih/krog vaja

Material: Kvadratnih/Krog Smolo Diamond

Slika velikost: Vse velikosti se lahko meri

O Okvirja: Ni Okvir, Ko izvedete potrebne za oprijem na lokalni nakup Okvir Platno Package: Roll up , Preprečevanje Gub

Paket Vključuje: Polni sveder diamantni , tiskano krpo, orodja

DIY diamond slikarstvo značilno:

1. DIY diamond slikarstvo lahko deluje in se naučiti, da zmanjša stres, čustveno prilagoditev, aktivno razmišljanje, krepitev samozavesti.

2. DIY diamond slikarstvo se lahko uporabljajo za dekoriranje družinska soba, bo življenje bolj harmonično.

3. DIY proizvodnje lahko izkušnje, občutek uspeha, sposobnost in vztrajnost gojiti potrpežljivost, starejših in otrok, ki so primerni.

4. Proizvodni proces je preprost, lahko ustvarite kratek čas skupaj.

5. DIY slikarstvo diamant je odlično, da bi prijatelje in ljubljene, da izrazijo dobro želi deliti.

6. DIY diamond pripravi osebe vseh starosti se lahko izvede, ker, vključno z otroci, družinski člani in tako družino bolj toplo.

DIY Diamond slikarstvo proizvodnje korake:

1. Odprto okno in preverite diamond pripravi posebnega orodja.

2. Oglejte si smolo diamant, barvni, urejene, da bi kodiranja.

3. Odkriti trak za risanje zgoraj, boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barvno kodiranje.

4. V skladu z ustrezno barvno kodirane objemka ustrezno smolo vdelan diamanti.

5. Predlaga, da en tip smole diamond en niz zaključil hitreje. 6. Da bi ustvarili odlično diamond slikarstva, risbe skupaj na enem mestu, vsaka vrsta simboli nimajo ostati zaljubljen diamanti.

7. Za zmanjšanje dobra slika na risbe razporejene matrika, ki se pritrdi na ravnini materiala zgoraj.

8. Spoje morajo ravno proti čeden, nimajo nobene razpoke.

9. po dober boj, ostali vrzel na lepilo ustrezne simbole diamantov.

10. Za dokončanje dobro diamond risanje, jo dal v svoj izbor primeren okvir (restavracija ne zagotavljajo okvir).Fotografije Po Meri:

To je zelo priljubljen in modno, da se po meri, ne glede na fotografijo, ki jo želite, da bi diamant slikarstva, kot so vaša družina ali svoj portret, poročne slike, fotografije, ki potujejo, hišni ljubljenčki, in lepo pokrajino in pes.Nato lahko naredi sam svojo fotografijo s svojo družino, in na koncu jo dal v okvir na steno hiše ali podarili drugim kot edinstveno in nepozabno darilo!Samo kraj naročilo in pošljite vaše fotografije na nas in vam bomo odlično diamond vezenje koli fotografijo, ki jo želite!

Proizvodni proces

Preden se vaše plačilo, vas prosimo, preberite naslednje vsebine skrbno, bo to jamstvo vam srečno nakupovalni izlet.

1. Naše podjetje sprejema naslednje transakcije:

Trgovina na drobno: sprejemamo na drobno transakcij iz vse stranke po vsem svetu.Mi ne določajo minimalne omejitve za vse blago.

Trgovina: sprejemamo trgovanja na debelo iz vse stranke po vsem svetu.Da bi razbremenili vaš inventar tlak, serija smo set je večja ali enaka 2 kosa.če želite velike količine trgovini, vas prosimo, stik z nami, bomo razpravljali o veleprodajno ceno, način prevoza in tako naprej z vami.Verjamemo, da lahko dosežemo zadovoljivega sporazuma.

Agent dostavljanja: če ste tujih spletnih prodajalcev, lahko nudimo ladijskega zastopnika ponudnika za vas.Prosimo, jasno povejte nam svoje kupec 's naslov informacij pri trgovanju, bomo borijo, da je storitev za vas ob istem času, in bomo v celoti upoštevali vaše poslovne skrivnosti, nikoli ne počne ničesar škodljiv za interese svoje vedenje.

Če vaše države in območja niso v državo brezplačna dostava, lahko stopite v stik z nami, smo vam z najboljši način dostave.

2. Prevoz:

Naše blago iz celinske Kitajske.Po vaše uspešne plačilo, vam bomo dobaviti blago v roku 3-5 delovnih dni, da vam blago se ponavadi pridejo v 7 do 50 delovnih dni.V redkih primerih, je verjetno, da zamuda, ki je odvisno od vremena in mimo hitrost za vašo državo in blaga.Ko je bilo blago poslano, vam bomo aktivno spremljanje vaše blago promet članice.

Smo običajno uporabo China Post majhen paket za vaš prevoz v normalnih okoliščinah blago bo dostavljeno v 15-30 dni.Vendar obstaja drugih primerih, ki se lahko odloži, za primer slabega vremena zamudo prihoda v vaši državi in če poštni sistem zamude pri dostavi lokalni pošti in tako naprej.Zato, Kitajska Post parceli čas dostave je največ 50 dni.

3. Poprodajne storitve:

Vse blago prodajamo pregledajo strogo.Če se vam zdi blago, ki ste jo prejeli, je kakovost problem (ne-umetni škodo) v roku 3 dni.Prosimo, fotografiranje in stik z nami, bomo spremenili ali nadomestilo za vas.

4. Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembno.Če ste zadovoljni s svojo blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni z blagom, prosimo, stik z nami, smo lahko reši vsak spor z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da Matejadereani.si.Najlepša hvala.

Vzorec Tipa Scenic
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Slike
Blagovna Znamka PREDOSTROŽAN SVETU
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Lepljenje Površine Polno
Material Akril
Diamantno Obliko Kvadratni
Vrsta Debelo No
Okvir No
Slog Sodobno
Število Barv 30-45
Nastavite Vrsto Da,
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Obrazec Enotni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki