2000W / 2500W Plavajoče Električne Vode Kotel Takojšnje Ogrevanje Vode Prenosni Potopni Vzmetenje Kopalnica Bazen 220V

Nov izdelek

Na zalogi

€13.40

€16.74

-19 %

Oznake:

grelec bazen, električni grelec bazen, električni grelniki bazen, futon kritje električni, hayward električni grelec bazen, flex tiskalnik, ogrevanje vode, , vodni grelec za bazen, epiphone kritje električni, obrat plevela

Informacije O Izdelku:

Opomba: Ko uporabljate izdelek, je potrebno, da se potopite v celoti izdelka v vodo, nato pa electrify za ogrevanje.Če je moč na prvi, in nato počasi ga v vodo, v lupini se lahko topi v kratkem času.

Paket Vključuje:

1 x Potopni bojler

Specifikacija:

Ime: Električni Grelec, Kotel Za Ogrevanje Vode

Model: D85946

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Roza/Rumena

Totol Dolžina: 1,5 m

Grelnik Dolžina: 25 cm

Moč: 2000W/2500W

Napetost: 220V~50Hz

Tok: 10A

Značilnosti:

-Cev telo je enakomerno ogrevana in segreje hitro.

-Visoka moč in nizko ogrevanje čas.

-Inteligentni nadzor temperature, ko je temperatura vode dosegla, se bo samodejno izklopi, in je varen in zanesljiv.

-Notranje jedro iz nerjavečega jekla ogrevanje cevi v kombinaciji z magnezijevega oksida kot izolacijski in toplotno prevodnega materiala, ki ima več enotna fan toplote in visoko vzdržljivost.

-Zunaj ogrevanje cev je izdelana iz nerjavečega jekla zaščitne lupine, in ogrevalnih cevi ni izpostavljena, da se prepreči opekline zaradi toplote izdelka.

-Nazaj, lučka je zasnovan tako, rdeča lučka sveti pri delu, in dela, ki se samodejno ugasne.

-Varčevanje z energijo in varstvo okolja, stabilno energije za ogrevanje in nizko porabo energije.

Opozorilo:

-Postavite posodo na varno, stabilno mestu in izdelka.Vbrizgavanje vode, površinske vode mora biti potopljen v električnih grelnih cevi termostat.

-Prosimo, potrdite roko in plug del je suho in vklopite napajanje.

-Med uporabo napajalni kabel je treba izogibati iz vezane knotting.To mora biti poskrbljeno.Če je prevrnil, prosimo, odrežite napajalni takoj.

-Po tem, ko voda je zažgal, moč, lahko izklopite, in izdelek, ki se predlaga po 30 sekundah.Novo predlagana ogrevanje cevi ima visoko površinsko preostale temperature in bi morali biti zaščiteni pred stiku s človeškim telesom, daljnovodi in toplotno odpornih objektov.

-Ne uporabljajte v odsotnosti vode in vode, kot to lahko povzroči krajšo življenjsko dobo ali škodo.

-Če steni ogrevanje cev je poškodovana, je treba takoj nadomestiti.Ne uporabljajte ga.

-Prepovedano je dal plug in pokrov in napajalni kabel za v vodo, za čiščenje, tako da bi se izognili nevarnosti električnih uhajanja.

Opomba:

-Prosimo, dovolite 1-2 CM, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

-Zaradi drugačnega prikaza in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Izdelek Kažejo:

Pošiljke:

1.Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni. 2.Prosimo, preverite, če je blago v dobrem stanju in se prijavite pred dostave človek zapusti. 3.Če ste našli izdelek izgubi ali poškoduje na poti.Prosimo, da fotografije in naj dostave moških potrditi.Nato vam bomo pomagali, da za vaš izgubili. 4.Če želite, da vam izdelke poslali vam hitro, ali pa boste potrebovali nujno, Prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.če menite, da je pristojbina, ki je visoka, se lahko obrnete na nas, mi pa bomo preverili vaš naslov in vam najcenejše tovora.

Garancija: 1. Vsi izdelki bodo skrbno test pred dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača dostava je treba plača kupec. 3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, Prosimo, kontaktirajte.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.

Povratne informacije: 1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

2. Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

3. Cenimo vaše povratne informacije zelo veliko.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Številka Modela Plavajoče Električni Grelec, Kotel
Poreklo CN(Izvora)
Trenutno 10A

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki