120pcs Učinkovita Formula Detergent za Perilo Stanja Zgoščeni Pralni Prašek Pralni stroj, Perilo Čistilo za Čiščenje Tablet

Nov izdelek

Na zalogi

€3.04

€4.35

-30 %

Oznake:

xs 650 sesalnega kolektorja

120pcs Učinkovito Novo Formulo Detergent za Perilo Stanja Zgoščeni Pralni Prašek Pralni stroj, Perilo Čistilo za Čiščenje Tablet

Opis:

Topnost:Vse gradivo v formuli se lahko popolnoma raztopi v vodi, tako, pralnica, stanja po raztapljanjem vodno telo je popolnoma jasno.Da ne bo nobenih materialnih ostankov na dnu pralnega stroja.

Obsega težava:dolgoročne uporabe ta izdelek ne bo proizvajajo lestvici.

Plesni težava:formula je brez škroba, drugih surovin v formuli tudi ne pojavi plesniva.

Preostali material:Ves material v formuli popolnoma topen v vodi, zato ne bo ostal na oblačilih.To naredi oblačila so čistoča in jasnejše kot novo.

Surovine razgradljivost:Vse gradivo v formulo lahko popolnoma degradirano v naravnem okolju.Posledice za onesnaževanje okolja-brezplačno.

Funkcija:

Ta izdelek brez fluorescentno barvilo, brez fosfor, non-toksične, Zmerno PH, visoka koncentracija, enostavno sperite, priročno za prevoz, enostaven za nadzor odmerek.Ta izdelek se lahko raztopi v vodi madeže razgradnje, tako da se doseže dekontaminacijo čisto učinek.Ta izdelek ne boli oblačila vlakna, izdelovanje oblačil, kot novo, za dolgo časa.

Enostavno sperite:Dobra

Dekontaminacijo sposobnost:Doseči nacionalni standard, ki se raven detergent za perilo

Priporočamo za:

1 list lahko opere 8-10pcs,dodajte 1/2 ali 1 list za močno umazane cunje.

Kako uporabljati(za stroj):

1. korak: Vstavite oblačila znotraj pranje

Korak 2: Kraj detergent stanja(s) na oblačilih

3. korak: Zaženite pranje

Če želite pranje ročno, število listov, lahko izberete glede na število oblačil.stanja lahko raztrgana, enostaven za uporabo in enostaven za prevoz.

Paket Je Vključeno:

120Pcs detergent za perilo listov

Povratne Informacije & Storitve:

1) Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal za reševanje vse vaše težave.Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, prosim, obrnite na nas, mi vam lahko zadovoljni odgovor & resolution (ločljivost).Bomo zelo cenim vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije in prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.

2) Smo obljublja, da zagotavljanje najboljših storitev za naše dragocene stranke.Prodajamo kakovostne proizvode, ki imajo najboljše cene in premije storitev.Na vsa vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur (razen v soboto in nedeljo in praznik).Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Plačila:

1) Pred nakupom, Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Ali ne,prosim, popravite ga pred plačilom.

2) Prosim, pustite opomba v plačilo opomba pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (barve/velikost).

3) telefonsko številko, ki je priporočljivo za bolj natančno dostavo.

Dostava In Predaja Izraz:

1) Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli.

2) izdelki so poslane prek gospodarstva poštnina (bomo poslali vaše paket z brezplačno številko za sledenje), doseže večina držav v 10 na 45 delovnih dni.

3) čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 45 delovnih dni.Če ne morete sprejeti po 60 delovnih dneh.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo.

4) Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

5) Prosimo treba opozoriti, da stranka iz ITALIJE ali Brazilijo, zaradi vašega držav strogo po MERI politike, da MERCHANDISES iz Vzhodne Azije, hitrost dostave lahko v veliki meri z zamudo .

6) Če vam je všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne ponudbo.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine.

7) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

8) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Feature3 lavanderia
Količina 120pcs
Feature2 lavanderia
Feature1 Pralnica perila
Številka Modela 0028, Nova Formula Detergent Za Perilo
Feature5 pralni a laver
Uporaba Čiščenje
Feature7 pralni prašek za pranje perila pralni
Feature6 detergenti
Poreklo CN(Izvora)
Feature8 Detergent Za Perilo
Feature4 Za pranje
Funkcija Pralni prašek

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki