Morski prašički Posteljo Hrček Skrivališče Udobni Hiši Posteljo za Chinchilla Ferret Jež Sladkorja Padalo Majhna Žival Šotor Kletko Jama

Nov izdelek

Na zalogi

€5.21

€7.05

-26 %

Oznake:

metulj padalo, Cage, torto surovine, hiša zajec, kletka chinchilla, kletka morski prašiček, Hrček, zajec šotor, kletka zajec, postelja hrček

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

OOTDTY

Značilnosti:

Morski prašički skrivališče je izdelana iz ice velvet + pp bombaž + najlon tkanine, ki lahko ne le zagotovilo toplino, ampak tudi biti dovolj mehki, da se zagotovi, da so naši hišni ljubljenčki ne bodo prask.

Gvineja drobnica v posteljo bo omogočilo naše male hišne ljubljenčke, da bi dobili dovolj prostora, in odprtje je dovolj velika, da lahko naši mali hišni ljubljenčki, da dobijo dovolj kisika, med ostalim, da bi se izognili zadušiti.

Malo domače živali iz narave, ki bo bolj pripravljen živeti v jamo, v obliki majhnih pet postelj.Preprost barve se lahko razbremeni naše male hišne živali, je anksioznost.Lahko pritisnite majhen jjeza postelja v blazine obliko, in dal mat na blazino, da se spremeni v malih živali kavč.

To je priročno za nas čiščenje posteljo.Podpira tudi pralni stroj, vendar prosimo, bodite pozorni, da operite ločeno od oblačil.

Male živali potrebujejo skrivališča ostati miren in stabilen.To jjeza postelja je primerna za morske prašičke, sladkor padali, hrčki,ježi, chinchillas in druge majhne živali.

Specifikacija:

Material: Žamet, Mešanica Bombaž, Najlon

Barva: Zelena,Siva

Velikost: Dolžina:20m(7.87 v); Širina:21 cm(8.27 v); Višina: 19 cm(7.48 v)

Količina: 1 Pc

Opomba:1.Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje(brez trgovina na drobno paket):

1 x Hrček viseči mreži

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki