50 Zvitki 750 Šteje Pes Ritko Biorazgradljive Vrečke Ekstra Debele in Močne Hišne Smeti Vrečko Puščanje Dokazilo Vrečko Hišne živali, Čiščenje Material

Nov izdelek

Na zalogi

€26.86

€38.37

-29 %

Oznake:

pes kopanje dobave, apple čistilni material, pes čiščenje živali, pes vrečko za čiščenje, plastičnih mas čistilni material, uho čistilni material, wc čistila, blaga čistila kuhinja, nikon čistilni material, hišniške čistilni material

50 Zvitki 750 Šteje Eko-čisto biološko Razgradljiva Pet Pes Ritko Vrečko

Opomba

Prosimo, razumite, da barve lahko obstajajo kromatične aberacije, kot je različnih postavitev slik.

Funkcija

Neprepustnih: Močan in vzdržljiv pes ritko vrečke za sanitarno ravnanje.Enostavno odtrgajte: Enostavno odpreti in odstraniti iz roll hitro.Ponovno Zvitkih: Ustreza, vse vrste vrvici razpršilnike.Kaj Dobite: Vrečke ukrep 13 x 9 cm ( L x W );15 vrečk na kolutu.

Pošiljko

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Mi bomo poslali blaga opravlja v 3 dneh, vendar se ne dogovorita za pošiljko na 2 tedna. Tam se bodo zamude v logističnih informacij.Če ni logistics informacije, se najprej obrnite na nas, da vam pomaga raziskati.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje.Prosimo, da nam Poln 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.Če katera koli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za popravljanje to.Hvala!

Funkcija 3 Prostem Hojo Smeti Vrečko
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Zero Waste
Pes Leglo Elementa Tip Pooper Scoopers & Vrečke
Funkcija 1 Pet Izdelkov Za Pse
1 roll 15 Vrečke
velikost 26*31cm
Dropshipping Podpora

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki