Mabox 50 ml Retinol 2.5%vlažilec Obraz, Krema, Hialuronska Kislina Antiaging Odstranite Gubam Vitamin E Kolagena Gladke Kreme za Beljenje

Nov izdelek

Na zalogi

€7.70

€11.16

-31 %

Oznake:

mens retinol krema za obraz, retinol, diamond kreme za beljenje, mabox retinol, retinol serum, RtopR, ailike krema za obraz, kolagen krema za obraz, bl smetane, serum botox

Blagovna znamka : YIGANERJING

Spol : Unisex

NETO WT : 50 ml

Država/Regija Izdelave : Kitajska

Številka Modela : 001

Postavka Vrsta : Smetane

Uporaba : Obraz

Značilnost : Vlažilne

Sestavine : Retinol

Korejski kozmetika : bioaqua

facial cream : krema za obraz

obraz serum : kreme za beljenje

BOJ JE RESNIČNA!

Vsakdo želi videti svoje najboljše.Mabox je lepota in življenjski slog blagovne znamke z željo, da bi spodbujali kakovost za nego kože.Želimo vam, da videz in občutek čudovito!

Mabox RETINOL VLAŽILEC JE EDINA REŠITEV, ki JIH POTREBUJETE!

Mabox Retinol Vlažilec je edinstvena mešanica Elektrarna Sestavine z Retinol, Vitamin E, Vitamin B5, Karitejevo Maslo, Zeleni Čaj, Jojobino Olje, in še več!

KAJ NAS LOČI?

Poleg tega pa poskusil in res, smo našli način, da se doseže želeno kože.Naši izdelki so narejeni iz nekaterih najboljših sestavin.

KAJ ŠE ČAKAŠ, KUPITE ZDAJ!!!

MOREBITNI STRANSKI UČINKI: Lahko začasno povzroči pekoč občutek, zbadanje ali draženje kože, da nekateri posamezniki ali kože,-vrste.Ti možni stranski učinki se razlikujejo od ene osebe na drugo.Preglejte vse sestavine za morebitne občutljivost kože/ alergije pred uporabo izdelka.

Takoj prenehati z uporabo, če opazite katerikoli neželen učinek.

ALOE VERA IN HIALURONSKA KISLINA OPOZORILO: Ta izdelek vsebuje sestavine, kot sta Aloe Vera in Hialuronska Kislina, ki lahko povzroči draženje kože na določenih posameznikov in kože-vrste alergije ali občutljivosti kože.Preglejte vse sestavine za morebitne občutljivost kože/ alergije pred uporabo izdelka.

Zaskrbljeni Retin - A izsušitvijo vašo kožo obraza?Naš napredni, anti aging formula je zasnovana za vsakodnevno uporabo (dan in noč)z največjo recept moč, učinkovitost brez luščenje,piling ali suho kožo.Naložen z najboljših organskih sestavin za vaš obraz kot so Hialuronska Kislina, Vitamin E, Jojobino Olje.Za moške in ženske in vse tipe kože.

Boste videli rezultate!Naš premium, visoko učinkovitost losjon bo prineslo vidne spremembe z fine linije in gube.Fade poškodbami sonca, peg, aken,brazgotin in strij.Izboljšanje neenakomeren ton, teksturo kože in splošni videz.Popravila, izboljšanje in obnavljanje življenje nazaj v kožo, razkrije svojo resnično lepoto.

Ni mastna ostanka v ozadju.Naše krem hitro absorbira brez težkih ali lepljiv občutek.Dovolj nežno, za občutljivo kožo in za uporabo okoli oči področje pomaga s podočnjaki, milia in pod očesne torbe.Uporaba na rokah in vratu za učvrstitev in krep kože.

Odlično deluje za blemish nagnjene površine.Ne zamašijo kožne pore, kar lahko povzroči breakouts, ogrci, mozolji ali draži.Pomaga pri neenakomeren ton kože, zbledi brazgotine in temne lise in tudi strij.

Svetloba, prijeten vonj.Ne vsebuje umetnih dišav dodano in ne parabens.Brez glutena in ne preskušajo na živalih

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Plačate lahko svoje naročilo preko koli način , po tem, ko smo dobili vaše plačilo, vam bomo ladje, paket za vas kmalu.če ne moreš plačati naročila Uspeh,prosim stik z nami, pomagali vam bomo.

1)Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus:Okoli 20-60 Delovnih dneh(Privzeto logistika metoda)

2)Če se vam mudi, prosim spremenite logistika metoda pri naročanju, ne izbirajo prodajalca, da prilagodite dostave, ali nam pišite, vam bomo izbrati druge hitro logistične storitve za vas, če ne boste izbrali, vam bomo poslali Kitajska redni redni poštnih paketov privzeto je, da je potreben čas Za 15-60 dni, v tem času za vse spore in nadomestila, ki so še vedno vložitvi v tranzitu, bodo zavrnjene.Hvala, ker ste.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1) 12 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Matejadereani.si!

1, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, Smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas.in nato boste prišli v naši trgovini kupiti nekaj izdelkov znova, vam lahko dam popust, ki zmanjšujejo 5%-10%, za ceno po vaše naročilo celotni znesek ,se lahko obrnete na naš servis, ki je dejal, so naši stari kupec Vip Stranke,nato Kupcu, storitve spremeni ceno, potem ste jo plačali ,bomo ladje, paket za vas prednost.

Uporaba Obraz
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Blagovna Znamka QINGFANGLI
Sestavine retinol
Številka Modela 001
Spol Unisex
Postavka Vrsta Smetana
Poreklo CN(Izvora)
Število Kosov Ena Enota
Funkcija Vlažilni
NETO WT 50 ml

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki