Rastline Otroke, Odrasle S Velikost Simulacije Rastlin PVC Mung Fižol Ciklus Rasti Model Igrača Popularizacijo Znanosti Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€3.99

€7.99

-50 %

Oznake:

medved g. bean, stres, Bahamut, liga legenda, revoltech, mario, geralt od rivia, odraslih costum, diy znanost, garfield

Rastline Otroke, Odrasle S velikost Simulacije rastlin PVC Mung fižol Ciklus Rasti Model igrača Popularizacijo Znanosti dekoracijo

Material:PVC Plastike

Prosimo, upoštevajte,:

Ker vse modele lahko dobil različne stopnje stiskanja v prevoznem procesu, prosimo, dal noge živalskega modela v toplo vodo, nato pa uporabite svoje roke kliknite na "fix it".Po 3 do 5 minut, ki jih bo stal zelo dobro.Smo iskreno se opravičujemo za težave, bi vam.Zahvaljujemo se vam za vaš obisk.

Mung fižol semena bo absorbirajo hranila v vlažna tla, in kasneje se kopičijo hranila za rast novih poganjkov, ki brlog iz tal.Novi poganjki bo nato še naprej pripravi hranilnih snovi iz razdeljena bean zavihki za rast.Z obilo vode, mung fižol majhni poganjki bo hitro rastejo in njegovo listje bo počasi rastejo večje.

Vse slike tukaj so pravi predmet fotografiranja,ker je vsak monitor je za konfiguracijo in nastavitev, ki so različne barve izdelkov, ki ste jih prejeli, lahko so majhna razlika.

Nasveti :

1. Uvozne dajatve, davke in druge dajatve, ki niso vključeni v ceno blaga.

2. Nudimo brezplačno dostava po Kitajskem Post Letalom: to ponavadi traja približno 20-30 dni, da ladja v ZDA in 15-39 dni, Kanadi, Avstraliji, veliki BRITANIJI in drugih Evropskih držav traja približno 15-39 dni.

Če potrebujete nujno element, se obrnite na nas za express dostava.Bomo izračun kurir stroškov za vas.

Express dostava traja približno 3-7 dni, da pridejo.

Če ne prejmete element v tranzitni čas, se, prosimo, obrnite na nas čim prej.Kot včasih so v prometu ali letalske zamude,

bomo prosili poštni urad in carinska za vas.Spoštovani kupec, prosimo, ne dajejo slab pregled takoj, bomo odgovorni vam Bomo odgovorni za zamenjavo manjkajoč element ali povrnitev ustrezne stroške.

3. Matejadereani.si podpira različne načine plačila, tako da lahko izberete tisto, ki je najbolj primerna za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Matejadereani.si, dokler ne prejmete vaše naročilo in so zadovoljni.

4. Vsa naročila morajo biti plačani za v 3 dni za popolno plačilo in bomo ladja vaše naročilo najkrajšem možnem času.

Do spoštovani Kupec :

1. Vaša povratna informacija je zelo pomembna za razvoj naše poslovanje, tako da, če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite 5 zvezdic za vaše mnenje.Najlepša hvala!

2. Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije.Če imate kakršne koli potrebe ali težave, vas prosimo, da nas kontaktirate v času bomo zagotavljajo najboljšo rešitev.

3. Resničen in dobro reviewIt je zelo pomembno za vas in prodajalec.Ker prodajalec bo na podlagi vaših povratnih informacij zapis, da ugotovi, če si dober kupec.

Postavka Vrsta Model
Poreklo CN(Izvora)
Različica Tip Remastered Različica
Dimenzije under 10CM Hight
Material PVC
Starostni Razpon > 3 let
Blago Atribut Končal Blaga
Opozorilo ni za otroke mlajše od 3 let
Pakiranje 4 kos z opp vrečko
Spol Unisex
Slog the Life Cycle of Mung Bean Plant action figures
Lutke Tip Model
Številka Modela PL127-2448
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Izvirni Paket No
Tema Mung Bean Plant
Zaključek Stopnja Končal Blaga
Mfg Serijske Številke Model
Remote control No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki