50 Parov Slušalk Earpads Zajema Higiensko netkane Tkanine za Enkratno uporabo Univerzalne Slušalke Naušniki Earcap Uho Pad Zajema Dustproof

Nov izdelek

Na zalogi

€1.72

€2.39

-28 %

Oznake:

mačje uho za slušalke, silicij cev za penis, bluetooth mačje uho slušalke, sony slušalke earcups, kbear blazinice za ušesa, kotion blazinice za ušesa, uho earmuff, igra slušalke, zatakne ob slušalko, aht slušalke earcups

50 Parov Slušalk Earpads Zajema Higiensko netkane Tkanine za Enkratno uporabo Univerzalne Slušalke Naušniki Earcap Uho Pad Zajema Dustproof

Opis: 1. Stretchy zatakne ob slušalko Zajema: Ti zatakne ob slušalko, prevleke za slušalke, so izdelane iz netkane tkanine, tako da so stretchy, in so primerna za večino slušalke z 8.5-10 cm blazinic.

2. Razpoložljivi Zajema: Naše earcup zajema so pakirani v parih, tako da so primerna za prevoz in uporabo v vsakem trenutku.So za enkratno uporabo, čisto in higienično.

3. Ohraniti Kakovost Zvoka: Ti razpoložljivi non-woven zatakne ob slušalko zajema funkcijo odlično prepustnost, ne bo vplival na kakovost zvoka slušalke, in so lahko tudi zaščito earpads vaše slušalke od prah, znoj in preprečuje neposredne stike z ušesi.

4. Uporablja Priložnostih: Non-woven zatakne ob slušalko pokrovi so primerni za pisarne, računalniški laboratoriji, knjižnice, bolnišnice, klicni centri, predstave in hotelov, tako da slušalke lahko vedno čista.

5. Kaj Boste Dobili: paket prihaja z 50 parov (100 kosov), razpoložljivega zatakne ob slušalko zajema.Velik znesek, da jo uporabite za dolgo časa.

Specifikacije:

Material: netkane tkanine

Barva: črna, bela

Primeren za: Slušalke

Seznam Vsebine:

50 parov*zatakne ob slušalko Pokrov

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Zatakne Ob Slušalko Earcup Zajema
Material Drugo
Blagovna Znamka Rondaful
Paket Da,
Postavka Vrsta Blazinice Za Ušesa

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki