AE-CANFLY večplastnega Clavicle Pearl Obesek Ogrlica Ogrlica za Ženske Preprosto in Velikodušne Pogostitve, Poroke 2021 Nove Nakit

Nov izdelek

Na zalogi

€2.25

€2.51

-10 %

Oznake:

multi sklop plavajoče biserna ogrlica, multi sklop biserna ogrlica, cvet, multi sklop zelena ogrlica, poročne multi sklop biserna ogrlica, multi sklop biserna ogrlica, ki tutorial, multi sklop biserna ogrlica, indija, multi choker ogrlico biserov, multi sklop biseri ogrlice, multi sklop biserna ogrlica, uk, multi sklop ogrlica kamna

informacije o izdelku

Ime izdelka: Evropski in Ameriški modni večplastnega clavicle verige ženske nežen temperament imitacije pearl obesek ogrlica ogrlica 1sets

Velikost: kot prikazano

Izdelek material: kovina, pearl

Postopek obdelave: stroji in

Teža: 7.8 g/set

Naša trgovina izdelki so posamično pakirani,ampak po vsem, ne pravi denar,ni zagotovljeno, da se popolnoma colorfast,prosimo, pazljivo preberite spodaj nakit vzdrževanje >,svetovanje na nošenje, preden prevlečeni z prozoren lak za nohte, da se bolje O.

Trgovina izdelek slog romana,širok spekter,vso podporo mešani trgovina,izdelki so sprejeti v naravi,brez kakršnih koli tehničnih za dekoracijo in spreminjanja,in si prizadevati, da dajo najbolj pravi strani kažejo, da stranke.

Opomba: Zaradi kamere,luči,računalnik, ločljivost in drugih razlogov,je izdelek barve včasih in vrste malo barva razlika,um Pro,prosimo, skrbno strel!

Stik

Gospod Wu

Mobilni telefon

15727966488

E-mail

/

QQ

193431494

Kontaktni naslov

Futian Ulici, Jiangbei, pod Zhu naselje 16, Stavba 5 enota

Poštna številka

322000

Podjetje Domačo stran

Pred odpremo, bo nekdo strogih pregledov,da se zagotovi zapestnica brez problemov kakovosti,ki pa tudi ne more storiti sto odstotkov,prostim očesom ni stroj;prejema blaga po tem, ko je problem,prosimo, sodeluje tudi pri nas na prvem čas, da ustrelil začeti z verigo slike in številko naročila nam,mi bo pravočasno zdravljenje.

1 po prejemu blaga kupec lahko zalogi del nadomestila,ni na zalogi pod 3%, ki niso ločeno ponovno izdati,lahko zaprosi na naslednjem naročilu v ponovno izdajo ali zahteva vračilo,če neprijetno,prosimo za razumevanje:) namig:če ne razumejo, ali morate vedeti druge podatke,bomo podrobno za vas, za odgovor.

2 , o vračilo in Zamenjava: ker je izdelek zaznavnih potrošniškega blaga. Nekdo, kot je,nekateri ljudje ne marajo,【ne pripadajo kakovosti problem,se ne vrne obdelave. Sam lastni ni všeč in slike,razlika je prevelika,kakovost slaba,obroč številko, ki je premajhna ali prevelika,nezaželeno mislih,ni zadovoljen, ali ne domišljam, tako dobro in drugih subjektivnih dejavnikov, ki vodijo razlogov,kupci kupili izdelek ni dovoljeno vrniti. Kupci pred nakupom prosimo, Sansi skrbno. Nakit je krivde,ne pa kot vrnitev v skladu】.

3. Po-prodaje: če kupec prejel blago problemov kakovosti,vpliva na obrabo. Prosimo, da pravočasno obrnite na naš prodajni,bo slabo parka slike, ki do poprodajnih storitev za stranke. Naš uporabniški servis vam bo najhitrejši čas za vas, da zadovoljivega odgovora.

4. Drugo:

● Kupec prejel blago, prosimo, pred Express osebje površine odprite pregled,če se morate prijaviti za,opis blaga, količina,kakovost, itd. niso problem,ne sprejemajo vrne zahteve. Kot je pošiljka poškodovana ali količino ter seznam ne ujema, vas prosimo, da pred Express osebje površine, kakor hitro, kot je mogoče, z naš stik,in naj Express osebje v zadnji znak površine v enem primeru uporabe.

● Če kupec prejel blago, ki imajo težave s kakovostjo,v neizrabljenih in pribor nedotaknjena razmere v skladu,se lahko prijavijo swap enake vrednosti blaga ali vrniti,vrnili prosimo, vzdrževanje embalaža nepoškodovana.

● Menjaj ali vračilo kupnine, morajo biti za sprejemanje času v 24 urah uporabe,in čas uporabe v 24 urah, jo pošlje nazaj.

● Transakcije lahko pride med vprašanje, ali nesrečo,prosimo kupce pravočasno z našo customer service stik,da se olajša transakcije gladko,ne slab pregled.

Dostava predlogo,trenutno podpira dve vrsti dostava pot,hitrost je izbrana rima,gospodarstvo raje logistiko.

Veriga Tip Sklop
Barve kot slike
Teža 7.8 g
Ali, da bi obesek Da,
Blagovna Znamka AE-CANFLY
Slog TRENDY
Spol Ženske
Obliko\vzorec Geometrijski
Združljivost Vsi Združljivi
Obseg 21 cm-50 cm
Razširitev verige 10 cm
Material Kovine
Poreklo CN(Izvora), YUWU ZHEJIANG KITAJSKA
Funkcija Obdobje Tracker, Razpoloženje Tracker
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Priložnosti Obletnica
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Obesek materiala Zlitine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki