Daljinski upravljalnik Primeru Zaščitna Silikonsko Ohišje Za Lg MR400G LA6150 LA6500 Dustproof Zaščitnik Kritje Shockproof TV Zaščitna torbica

Nov izdelek

Na zalogi

€1.35

€2.69

-49 %

Oznake:

lg tv zraka daljinski upravljalnik, irda daljinski upravljalnik, je mr600, nadzor lg, lg daljinski upravljalnik, primeru nadzora lg, lg smart, IP68, lgcom daljinski upravljalnik, lg smart tv

Opis:

1. Zaščitni Pokrov: Ta zaščitni ovitek je primeren za MR400 /za LA6150 /za 6500 TV daljinski upravljalnik, ki ponujajo enostaven dostop do vseh vrata, gumbi in funkcije, tako da je ta pokrov, ki je primerna za original daljinski upravljalnik.

2. Premium Material: iz zelene in varne organskih silikonski material, v tem primeru je non-toksične, mehko in prijetno na dotik.

3. Dustproof & Shockproof: To kritje se lahko popolnoma pokrivajo vsi robovi in vogali oddaljenega, učinkovito varstvo oddaljeni od prahu, šok, spustite in zdrsa.

4. Enostavno Čiščenje: olje-dokazilo design zaščitite vaš daljinski upravljalnik iz nafte, znoj, čaj in druge madeže, in pokrov je enostaven za čiščenje.

5. Natančno Rezanje: pokrov je oblikovan s tipalom luknjo za prejemanje in pošiljanje signalov gladko.

Seznam Vsebine:

Zaščitni Pokrov*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Poreklo CN(Izvora)
Brezžična Komunikacija IR
Uporaba TV
Certificiranje Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki